Jak ugotować kukurydzę?
Jak ugotować kukurydzę?
SKŁADNIKI:
WYKONANIE:
1. Kolby kukurydzy obrać z liści i włosków.
2. Do wody dodać cukier i zagotować, włożyć kolby kukurydzy.
3. Gotować 15 min, do miękkości.
4. Podawać oprószone solą i wiórkami masła.
ZAPRASZAM NA FILM - jak ugotować kukurydzę? Jeśli spodobał Ci się film subskrybuj mój kanał YouTube
*Facebook: https://www.facebook.com/AtlasSmakow/ *Instagram: https://www.instagram.com/atlas_smakow/
SKŁADNIKI:
- 2 kolby kukurydzy
- łyżka cukru
- woda
- sól i maslo do podania
WYKONANIE:
1. Kolby kukurydzy obrać z liści i włosków.
2. Do wody dodać cukier i zagotować, włożyć kolby kukurydzy.
3. Gotować 15 min, do miękkości.
4. Podawać oprószone solą i wiórkami masła.
ZAPRASZAM NA FILM - jak ugotować kukurydzę? Jeśli spodobał Ci się film subskrybuj mój kanał YouTube
*Facebook: https://www.facebook.com/AtlasSmakow/ *Instagram: https://www.instagram.com/atlas_smakow/