Herbata miętowo-cytrynowa

Herbata miętowo-cytrynowa

Garść liści mięty zalać litrem wrzącej wody. Dosypać cukru do smaku i dorzucić jedną obraną ze skóry i pokrojoną w średnią kostkę cytrynę. Ostudzić i wstawić do schłodzenia do lodówki. Idealne na upały.

Napar można też przygotować z suszonej mięty.

Najlepsza do zrobienia naparu jest mięta pieprzowa. Bardzo aromatyczna.

Przepisy z tych kategorii

Koktajl bananowy z masłem orzechowym
2

Koktajl bananowy z masłem orze…

Posmakujto! Posmakujto!
Posmakujto!

Koktajl z papai
3

Koktajl z papai

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

Kakao z piankami
3

Kakao z piankami

Smaki na talerzu Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

Dwukolorowy koktajl z malin i mango
3

Dwukolorowy koktajl z malin i…

Wedelka Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

Energetyczny zielony koktajl z herbatą matcha
1

Energetyczny zielony koktajl z…

AZgotuj! AZgotuj!
AZgotuj

Koktajl ananasowy z selerem

Koktajl ananasowy z selerem

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

Przepisy z tych kategorii

Pasta jajeczna z awokado

Pasta jajeczna z awokado

Ewa Sidor Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

Miso ramen z boczniakami i wędzonym tofu

Miso ramen z boczniakami i węd…

food² food²
Food Square

Placuszki kokosowe
2

Placuszki kokosowe

zacisze kuchenne zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

Camembert z czosnkiem i rozmarynem
1

Camembert z czosnkiem i rozmar…

Ewa Sidor Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

Bananowe placki z jagodami

Bananowe placki z jagodami

Kasia Kasia
Pełny talerz

Sos polski

Sos polski

Kardamonowy Kardamonowy
Kardamonovy