Gofry (mój debiut!)

Gofry (mój debiut!)

Oto moje debiutanckie gofry. Sama się dziwię, że tak długo zwlekałam z ich zrobieniem, szczególnie że nie wyobrażam sobie spaceru nad morzem, albo wizyty w wesołym miasteczku bez porcji gofra z cukrem pudrem (ewentualnie z bitą śmietaną i sosem czekoladowym…). Tak więc porcja pachnących wanilią na dzień dobry!

#gallery-1 { margin: auto; } #gallery-1 .gallery-item { float: left; margin-top: 10px; text-align: center; width: 100%; } #gallery-1 img { border: 2px solid #cfcfcf; } #gallery-1 .gallery-caption { margin-left: 0; } Zdjęcie - Gofry (mój debiut!) - Przepisy kulinarne ze zdjęciami
Zdjęcie - Gofry (mój debiut!) - Przepisy kulinarne ze zdjęciami
Zdjęcie - Gofry (mój debiut!) - Przepisy kulinarne ze zdjęciami
Zdjęcie - Gofry (mój debiut!) - Przepisy kulinarne ze zdjęciami
Zdjęcie - Gofry (mój debiut!) - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Gofry (mój debiut!)

Agata, 9 maja 2012

Zdjęcie - Gofry (mój debiut!) - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

SkładnikiSposób przygotowania

Masło roztop i przestudź. Zmiksuj wszystkie składniki ciasta na gładką, dość gęstą masę. Surowe ciasto nakładaj na rozgrzane płytki gofrownicy. Piecz ok. 5 minut. Podawaj lekko ciepłe.

Kategorie przepisów