Chłodnik z czarnych jagód

Chłodnik z czarnych jagód

 

 

2 szklanki maślanki lub jogurtu

1/2 śmietany

1 szklanka jagód

cukier do smaku

ugotowany makaron (gruby)

Jagody przebrać, umyć, odsączyć na sicie. Wrzucić do malaksera razem z cukrem i wymieszać. Dodać śmietanę i maślankę. Wszystko zmiksować na spienioną masę. Wlać do miseczek z odrobiną makaronu. Udekorować jagodami.

 

 

 

 

        Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

                                 Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

                                  Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

                                   Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

       Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

Kategorie przepisów