Brukselka z wędzonką

brukselka (około 50 dag)

wędzona pierś z kurczaka

masło

sól

ziarna słonecznika

 

Brukselkę obrać z żółtych liści, umyć. Ugotować w osolonej wodzie. Masło roztopić na patelni, wrzucić pokrojoną w kostkę wędzoną pierś kurczaka i ugotowaną brukselkę. Wszystko razem wymieszać i chwilkę przesmażyć. Wyłożyć na talerz, posypać prażonym słonecznikiem.

 

 

 

 

 

Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

Kategorie przepisów

Podobne przepisy