Porady kulinarne

Cenci - jaki jest sekret udanego wypieku?

Sekretem ich wybornego smaku jest skórka pomarańczowa, która nadaje intensywnego aromatu i perfekcyjne, cienkie rozwałkowanie ciasta. Powinno przypominać ciasto makaronowe i być niemal przezroczyste.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Nie taka kawa straszna jak ją malują

imie nazwisko Dorota
SuperStyler

0

TEPACHE napój z fermentowanego ANANASA

imie nazwisko Robert_DPZ
Dom Pachnący Żywicą

0

Kompot ze skórek z jabłek ze świeżą żurawiną

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Sałatka makaronowa z kurczakiem i ananasem

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Magdalenki pomarańczowe z miodem

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Piernik z kremem orzechowym i powidłami

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

Ciasto jak Kinder Bueno

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

MIODOWNIK Z MASĄ BUDYNIOWĄ I KAJMAKIEM

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Rosół curry, czyli dziecko w kuchni – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

MOJE SZKOLENIE CUKIERNICZE CZĘŚĆ 2 W AKADEMII SWEET DECOR ( 25-26.11 ) |

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Ciasto jabłkowo-makowo-orzechowe

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Kostka wiśniowa tiramisu

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake