Porady kulinarne

Cenci - jaki jest sekret udanego wypieku?

Sekretem ich wybornego smaku jest skórka pomarańczowa, która nadaje intensywnego aromatu i perfekcyjne, cienkie rozwałkowanie ciasta. Powinno przypominać ciasto makaronowe i być niemal przezroczyste.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Bagietki z zimną fermentacją

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

0

Rosół

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Rogale marcińskie

imie nazwisko Bożena
Moje domowe kucharzenie

0

Ciasto Ferrero Rocher bez pieczenia+ film - Smakowite Dania

imie nazwisko Madzia111
Smakowite Dania

0

Potrawka ziemniaczana z patelni – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

BAZALKOHOLOWA PINACOLADA - najlepsze wspomnienie lata!

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Pierogi idealne

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Ciasteczka z mielonych orzechów laskowych

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Boczniaki z porami

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Zupa krem z topinamburu ze smażonymi ziemniakami

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Shoty z kurkumy i imbiru na odporność

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Bułki orkiszowe z jarmużem

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj