Porady kulinarne

Majonez - jakie zasady przygotowania?

Majonez nie lubi pośpiechu. Pamiętaj więc, by używać składników o zbliżonej do pokojowej temperatury i spokojnie ubijać do osiągnięcia odpowiedniej konsystencji.

 

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Sałatka z truskawkami, pomidorami i fetą

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Placuszki z ugotowanej ciecierzycy

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

"Przekręt" Paulina Świst

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Banoffee na biszkopcie

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Ciasteczka z żurawina i migdalami

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Kurczak w sosie słodko – kwaśnym

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Bułeczki z pesto z bazylii

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Pierogi z farszem z czerwonego sorgo, cukinii i ciecierzycy

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

"Szadź" Igor Brejdygant

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

CIASTO ARBUZ

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Sałatka ziemniaczana z jajkiem i rzodkiewką

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Pieczarki na marokańską nutę

imie nazwisko figmara
figowe smaki