Porady kulinarne

Bigos - jakie są zasady przygotowania?

Najważniejszą zasadą podczas przygotowywania bigosu jest zastosowanie różnych rodzajów mięs i wędlin oraz długi i powolny proces przygotowania. Ja korzystam w tym przypadku z dobrodziejstw mojego wiekowego piekarnika i gwarantuję, że dzięki takiemu sposobowi przyrządzenia bigosu jest on wyjątkowo dobry, niebanalny, o pełnym smaku i odpowiedniej konsystencji. Pozwala też na zapomnienie o nim na pewien czas (chociaż nie będzie to łatwe ze względu na wydobywające się zapachy), ponieważ nie wymaga częstego doglądania, a im częściej go później odgrzewamy, tym jest smaczniejszy.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Paszteciki z mięsem z ciasta twarogowego

imie nazwisko Sprawdzona Kuchnia
Sprawdzona Kuchnia

0

Wigilijne łazanki z kapustą i grzybami

imie nazwisko Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

0

Sałatka z buraków z granatami i sezamem. HAZANA. Jedzenie które cieszy

imie nazwisko Amber
Kuchennymi drzwiami

0

Czekoladowe babeczki na maślance

imie nazwisko montka
cukierenka

0

Kandyzowane rajskie jabłuszka

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Sernik + film - Jak zrobić - Smakowite Dania

imie nazwisko Madzia111
Smakowite Dania

0

PANCAKES NADZIEWANE CZEKOLADĄ / CZYM JEST PANCAKE MAKER?

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Frytki z pasternaku karmelizowane w syropie klonowym | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Sałatka z wędzonym kurczakiem

imie nazwisko Konstancja
Atlas Smaków

0

Chlebek bananowy z orzechami i czekoladą

imie nazwisko Obiad gotowy
Obiad gotowy!

0

Makaron z łososiem, suszonym pomidorem, żurawiną i orzechami włoskimi

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Dobry barszcz czerwony bez zakwasu

imie nazwisko napiecyku
napiecyku