Porady kulinarne

Bigos - jakie są zasady przygotowania?

Najważniejszą zasadą podczas przygotowywania bigosu jest zastosowanie różnych rodzajów mięs i wędlin oraz długi i powolny proces przygotowania. Ja korzystam w tym przypadku z dobrodziejstw mojego wiekowego piekarnika i gwarantuję, że dzięki takiemu sposobowi przyrządzenia bigosu jest on wyjątkowo dobry, niebanalny, o pełnym smaku i odpowiedniej konsystencji. Pozwala też na zapomnienie o nim na pewien czas (chociaż nie będzie to łatwe ze względu na wydobywające się zapachy), ponieważ nie wymaga częstego doglądania, a im częściej go później odgrzewamy, tym jest smaczniejszy.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Dakgalbi - koreański kurczak stir-fry

imie nazwisko Tyna
In cooking we trust

0

Porcelanowy prezent do kuchni. Pomysły i inspiracje

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Zupa krem z kalafiora i czosnku

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Torcik dyniowy z kremem mascarpone

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Ciasteczka " sachara"

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

ARABSKA ZUPA Z DYNI, ZIEMNIAKÓW I CIECIERZYCY

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

cytrynowo-jogurtowe

imie nazwisko montka
cukierenka

0

Naleśniki cynamonowe z serkiem i karmelizowanymi jabłkami

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Ciasto W-Z

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Drożdżówki „grzebyki” z jabłkami

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Moja nowa książka "Wegańskie smarowidła na domowym pieczywie" i przepis na zdrową nutellę

imie nazwisko Iwona
Smakowity blog kulinarny

0

PULLED PORK Z DYNIĄ Z WOLNOWARU. PAŹDZIERNIKOWE SLOW COOKING.

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne