Porady kulinarne

Bigos - jakie są zasady przygotowania?

Najważniejszą zasadą podczas przygotowywania bigosu jest zastosowanie różnych rodzajów mięs i wędlin oraz długi i powolny proces przygotowania. Ja korzystam w tym przypadku z dobrodziejstw mojego wiekowego piekarnika i gwarantuję, że dzięki takiemu sposobowi przyrządzenia bigosu jest on wyjątkowo dobry, niebanalny, o pełnym smaku i odpowiedniej konsystencji. Pozwala też na zapomnienie o nim na pewien czas (chociaż nie będzie to łatwe ze względu na wydobywające się zapachy), ponieważ nie wymaga częstego doglądania, a im częściej go później odgrzewamy, tym jest smaczniejszy.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Parowańce z jagodami (pampuchy, kluski na parze) - najlepszy przepis

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Chłodnik z młodych buraczków z garam masala

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Muffiny na kefirze z jagodami

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Fit sernik na zimno

imie nazwisko kolorowo-torcikowo
kolorowo-torcikowo

0

Sałatka z malinami i pomidorami

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Pierogi ruskie z kurkami

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

Sałatka z pomidorkami koktajlowymi i fetą

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Brzoskwiniowa polana

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Powitanie

imie nazwisko Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni

0

Zapiekanka z mięsem i warzywami

imie nazwisko Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni

0

Sałatka z zupek chińskich

imie nazwisko Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni

0

Czekoladki z nadzieniem kokosowym

imie nazwisko Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni