Porady kulinarne

Ciasto na pizzę - jak długo ma wyrastać?

Dzięki temu, że ciasto rośnie całą noc, ma niepowtarzalną konsystencję, jest bardzo luźne i miękkie (co przekłada się później na jakość upieczonego ciasta). Nie rezygnuj z odłożenia go na noc, bo naprawdę warto. Może przeleżeć od 8 do kilkunastu godzin i spokojnie poczekać aż nadejdzie czas formowania pizzy.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Kanapka Filadelfijska ze stekiem przygotowana na grillu elektrycznym

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

0

Kotlety schabowe z sosem jabłkowym – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Jesienne smoothie z burakiem i jabłkiem pieczonym

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

powidła ŚLIWKOWE z gorzką czekoladą

imie nazwisko Robert_DPZ
Dom Pachnący Żywicą

0

Pieczone kawałki kurczaka w sosie teriyaki

imie nazwisko mapik2705
Świat Domowej Kuchni

0

Sernik kawowy z musem malinowym

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Kuskus z papryką, cukinią i fetą

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Marynowane ogórki w curry

imie nazwisko Agatajot
Kuchnia Agaty

0

Włoska zupa minestrone

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Sałatka serowa z sosem rzodkiewkowym

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Czekoladowy jagielnik

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

PULLED PORK - najlepszy przepis!

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko