Porady kulinarne

Ciasto na pizzę - jak długo ma wyrastać?

Dzięki temu, że ciasto rośnie całą noc, ma niepowtarzalną konsystencję, jest bardzo luźne i miękkie (co przekłada się później na jakość upieczonego ciasta). Nie rezygnuj z odłożenia go na noc, bo naprawdę warto. Może przeleżeć od 8 do kilkunastu godzin i spokojnie poczekać aż nadejdzie czas formowania pizzy.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Buleczki slodkie z patelnii

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Babka cytrynowa z glazurą mango

imie nazwisko Agatajot
Kuchnia Agaty

0

Pasta śniadaniowa z korniszonem i papryką

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

Pasta kanapkowa z tuńczykiem i pieczarkami

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

Zbiór przepisów na ciasta świąteczne II

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Keks

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

Ruchanki

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

TARTA ŻURKOWA Z BIAŁĄ KIEŁBASĄ

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Chleb pszenno-żytni na zakwasie

imie nazwisko Marcepanowa kuchnia
Marcepanowa kuchnia

0

Mazurek pomarańczony

imie nazwisko wiosenka27
Eksplozja smaku

0

Jak wyszedł SER GOUDA?

imie nazwisko Robert_DPZ
Dom Pachnący Żywicą

0

"Mowa serca" Cleo Wade

imie nazwisko Beti
kruche babeczki