Porady kulinarne

Ciasto na pizzę - jak długo ma wyrastać?

Dzięki temu, że ciasto rośnie całą noc, ma niepowtarzalną konsystencję, jest bardzo luźne i miękkie (co przekłada się później na jakość upieczonego ciasta). Nie rezygnuj z odłożenia go na noc, bo naprawdę warto. Może przeleżeć od 8 do kilkunastu godzin i spokojnie poczekać aż nadejdzie czas formowania pizzy.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Sałata rzymska z boczkiem i serem pleśniowym

imie nazwisko wiosenka27
Eksplozja smaku

0

Baba ghanoush ze szparagami i jajkiem w koszulce – kremowa pasta z bakłażana

imie nazwisko Flymetothespoon
Flymetothespoon

0

Jagielnik mango z nerkowcami i żelką mango

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Shakshuka – wersja podstawowa

imie nazwisko Krakowgotuje
Kraków gotuje!

0

Kurczak w pesto pieczony z warzywami | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

SZKOLENIE CUKIERNICZE W SWEET DECOR

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Curry z ciecierzycą i batatem

imie nazwisko Krakowgotuje
Kraków gotuje!

0

Ciasto marchewkowe

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

0

Grochówka wegetariańska

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Ciasto z mango bez pieczenia

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

5 ciast idealnych na Dzień Mamy

imie nazwisko Agatajot
Kuchnia Agaty

0

Izraelskie śniadanie: smażony bakłażan z hummusem i jajkiem w koszulce

imie nazwisko food²
Food Square