Porady kulinarne

Strudel - co powinniśmy wiedzieć o jego przygotowaniu?

Zarabiając strudlowe ciasto można dodać roztopiony smalec, masło lub olej. Można użyć całego jajka, tylko białka, albo też w ogóle z niego zrezygnować. Jedna rzecz jest niezmienna i chyba najtrudniejsza - rozciągnięcie ciasta tak cienko aby stało się niemal przeźroczyste.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Budyń jaglany z jogurtem i jagodami

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Muffiny z jagodami

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Placuszki z ciecierzycy z pieczarkami

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Lody mango

imie nazwisko Sprawdzona Kuchnia
Sprawdzona Kuchnia

0

Jagodzianki Gucci

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

Placuszki waniliowe na kefirze

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

TARTA Z PIETRUSZKOWYM PESTO I PIECZONYMI, MŁODYMI WARZYWAMI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Dorsz ze szparagami w sosie śmietanowym

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

BOTWINKA MOJEJ MAMY

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Ciasto szpinakowe z musem truskawkowym

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Risotto z czarnym czosnkiem

imie nazwisko food²
Food Square

0

CIASTO ŁACIATE Z WIŚNIAMI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko