Porady kulinarne

Strudel - co powinniśmy wiedzieć o jego przygotowaniu?

Zarabiając strudlowe ciasto można dodać roztopiony smalec, masło lub olej. Można użyć całego jajka, tylko białka, albo też w ogóle z niego zrezygnować. Jedna rzecz jest niezmienna i chyba najtrudniejsza - rozciągnięcie ciasta tak cienko aby stało się niemal przeźroczyste.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Marchewka z pęczakiem

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Sernik piernikowy

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Sałatka makaronowa z tuńczykiem

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

ŚWIĄTECZNE WARSZTATY Z KASIĄ DLA SOS WIOSKI DZIECIĘCE / #UPIECZDZIECIOMRADOŚĆ |

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Dynie nadziewane po marokańsku – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Łosoś duszony w sosie śmietanowym z porem i boczniakami

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Sałata lodowa z krewetkami i suszonymi pomidorami - Sylwester 2019

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

Wigilijna zupa grzybowa

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Jak zrobić marokańską przyprawę ras el hanout? – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Łosoś pod brzoskwiniową kołderką

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

MINI PAVLOVA - kuchnia australijska

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Orzechowiec

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście