Porady kulinarne

Strudel - co powinniśmy wiedzieć o jego przygotowaniu?

Zarabiając strudlowe ciasto można dodać roztopiony smalec, masło lub olej. Można użyć całego jajka, tylko białka, albo też w ogóle z niego zrezygnować. Jedna rzecz jest niezmienna i chyba najtrudniejsza - rozciągnięcie ciasta tak cienko aby stało się niemal przeźroczyste.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Sernik bananowy z czekoladą

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

Szybkie ciasto z serem i z jabłkami

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Proteinowa owsianka instant Jamiego Olivera

imie nazwisko Tyna
In cooking we trust

0

Najlepsze ciasta na wielkanoc

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Domowe bułki pszenne na mleku

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

FIT BOUNTY - jednoporcjowe

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Tosty z zatarem, camembertem, pomidorkami koktajlowymi i rukolą

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

0

DOMOWY BEZGLUTENOWY KEBAB Z PIEKARNIKA Z PESTO

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Drożdżowe racuchy z jabłkami

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Prowansalski krem z białego wina – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Sernik pomarańczowy na spodzie z figami

imie nazwisko Sprawdzona Kuchnia
Sprawdzona Kuchnia

0

Warsztaty dla dzieci – czapki czarownic

imie nazwisko Kolosanka-Katarzyna Szymik
Kolosanka