Porady kulinarne

Strudel - co powinniśmy wiedzieć o jego przygotowaniu?

Zarabiając strudlowe ciasto można dodać roztopiony smalec, masło lub olej. Można użyć całego jajka, tylko białka, albo też w ogóle z niego zrezygnować. Jedna rzecz jest niezmienna i chyba najtrudniejsza - rozciągnięcie ciasta tak cienko aby stało się niemal przeźroczyste.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Budyń jaglano-morelowy

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Napój imbirowy z miodem, cytryną i kurkumą

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Tarta z musztardą klonową, figami, camembertem i orzechami włoskimi

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Placuszki z brokułów i fety

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Łosoś w marynacie z musztardy klonowej ze śliwkami

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Owsianka z wiórkami kokosowymi i węgierkami

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Krakersy z dżemem cebulowym

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Bakłażan Bourguignon

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Tymiankowe placuszki z gruszką

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Drożdżówki z jabłkami, kruszonką i cytrynowym lukrem

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Jabłecznik inny niż wszystkie

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Rolady schabowe z boczkiem i śliwkami

imie nazwisko figmara
figowe smaki