Porady kulinarne

Jak kroić mango?

Bierzemy owoc i odkrawamy jego części obok pestki. Odkrojone kawałki kładziemy skórą na desce i nacinamy owoc w kratkę, następnie odginamy skórkę i powstaje nam coś w rodzaju jeża. Nacinając przy skórce owoc uzyskamy kostki z mango.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Babeczki brownie z kremem i malinami

imie nazwisko Marcepanowa kuchnia
Marcepanowa kuchnia

0

Sałatka ze szpinakiem, pomidorami i musztardą francuską

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Ciasto kruche z masą budyniową i owocami

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Ciasto maślankowe z truskawkami i kruszonką

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Tort truskawkowy Fraisier z kremem bawarskim

imie nazwisko food²
Food Square

0

Owsianka z musem malinowym

imie nazwisko mapik2705
Świat Domowej Kuchni

0

Łaciate z brzoskwiniami wg Siostry Anastazji

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Sałatka bałkańska

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Młoda kapusta duszona z kiełbasą i pomidorami

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Szwedzkie bułeczki cynamonowe

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

CIASTO DROŻDŻOWE NA SUSZONYCH DROŻDŻACH Z TRUSKAWKAMI I KRUSZONKĄ

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Łosoś z truskawkowo-ogórkową salsą

imie nazwisko figmara
figowe smaki