Porady kulinarne

Jak kroić mango?

Bierzemy owoc i odkrawamy jego części obok pestki. Odkrojone kawałki kładziemy skórą na desce i nacinamy owoc w kratkę, następnie odginamy skórkę i powstaje nam coś w rodzaju jeża. Nacinając przy skórce owoc uzyskamy kostki z mango.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Zupa rybna po tajsku

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

0

Sushi maki

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

0

Chłodnik z buraków i kalarepy

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

Kurczak Gong Bao

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

LODY WANILIOWE Z BIAŁĄ CZEKOLADĄ I CIASTECZKAMI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

najlepsze scones - super łatwe, ekspresowe bułeczki

imie nazwisko alicja w krainie garów
Alicja w krainie garów...

0

ZIELONA TARTA Z ŁOSOSIEM I SZPARAGAMI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Bezglutenowe placuszki ze szparagami i wędzonym pstrągiem w sosie ziołowym

imie nazwisko Flymetothespoon
Flymetothespoon

0

Jak zbierać i suszyć kwiaty czarnego bzu ?

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Co zjeść w Maroku? Część 2.

imie nazwisko Tyna
In cooking we trust

0

Bułeczki z borówkami – wegańskie

imie nazwisko Marcepanowa kuchnia
Marcepanowa kuchnia

0

Zupa ogórkowa z zielonym groszkiem i sałatą | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena