Porady kulinarne

Jak kroić mango?

Bierzemy owoc i odkrawamy jego części obok pestki. Odkrojone kawałki kładziemy skórą na desce i nacinamy owoc w kratkę, następnie odginamy skórkę i powstaje nam coś w rodzaju jeża. Nacinając przy skórce owoc uzyskamy kostki z mango.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Jabłecznik na kruchym

imie nazwisko śliwkawęgierkablog
śliwka węgierka

0

JABŁKOWY SERNIK NA ZIMNO Z ORZECHAMI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Orzechowe muffiny z cynamonową posypką i lukrem

imie nazwisko montka
cukierenka

0

Kieszonki z indyka faszerowane szpinakiem i serem feta

imie nazwisko Alicja
Czekoladowa muffinka

0

Bułeczki dyniowe

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

Frytki z batatów

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Koktajl z dynią, bananem i kardamonem

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Ziemniak Joanna Jakubiuk

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Szarlotka orzechowa z żurawiną i pianką

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Insulinooporność leczenie dietą nowa książka Hanny Stolińskiej - Fiedorowicz

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

KULINARNE TRICKI MISTRZA - PAWEŁ GAŁECKI ZDRADZA KILKA SZTUCZEK PRZY GOTOWANIU

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Kostka bananowa w czekoladzie

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake