Porady kulinarne

Jak kroić mango?

Bierzemy owoc i odkrawamy jego części obok pestki. Odkrojone kawałki kładziemy skórą na desce i nacinamy owoc w kratkę, następnie odginamy skórkę i powstaje nam coś w rodzaju jeża. Nacinając przy skórce owoc uzyskamy kostki z mango.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Korzenne ciasto marchewkowe

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Churros

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Pączki serowe

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Sernik wiśniowy

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Szarlotka na Walentynki

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Pączki na tłusty czwartek

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Kanapki na dzień św. Patryka

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Życzenia na Wielkanoc

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Szparagi z makaronem

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Zupa krem ze szparagów z szafranem

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Frittata ze szparagami

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Gofry z truskawkami

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy