Porady kulinarne

Jak kroić mango?

Bierzemy owoc i odkrawamy jego części obok pestki. Odkrojone kawałki kładziemy skórą na desce i nacinamy owoc w kratkę, następnie odginamy skórkę i powstaje nam coś w rodzaju jeża. Nacinając przy skórce owoc uzyskamy kostki z mango.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Marchewka z pęczakiem

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Sernik piernikowy

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Sałatka makaronowa z tuńczykiem

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

ŚWIĄTECZNE WARSZTATY Z KASIĄ DLA SOS WIOSKI DZIECIĘCE / #UPIECZDZIECIOMRADOŚĆ |

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Fasola pieczona z jabłkami, żurawiną i wędzonymi śliwkami

imie nazwisko food²
Food Square

0

Dynie nadziewane po marokańsku – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Łosoś duszony w sosie śmietanowym z porem i boczniakami

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Sałata lodowa z krewetkami i suszonymi pomidorami - Sylwester 2019

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

Wigilijna zupa grzybowa

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Jak zrobić marokańską przyprawę ras el hanout? – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Łosoś pod brzoskwiniową kołderką

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

MINI PAVLOVA - kuchnia australijska

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko