Porady kulinarne

Jak kroić mango?

Bierzemy owoc i odkrawamy jego części obok pestki. Odkrojone kawałki kładziemy skórą na desce i nacinamy owoc w kratkę, następnie odginamy skórkę i powstaje nam coś w rodzaju jeża. Nacinając przy skórce owoc uzyskamy kostki z mango.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

#PodłączSię

imie nazwisko food²
Food Square

0

Mini serniczki z truskawkami

imie nazwisko food²
Food Square

0

SERNIK Z PIANKĄ I BRZOSKWINIAMI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

CHERRY ICE COFFEE - MROŻONA KAWA Z WIŚNIAMI I CZEKOLADĄ

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Smoothie bowl z guaraną, granatem i karambolą

imie nazwisko food²
Food Square

0

Tort biszkoptowy z kremem z białej czekolady, bezą i owocami

imie nazwisko food²
Food Square

0

Sałatka z awokado, rzodkiewką, granatem i sosem z tahini

imie nazwisko food²
Food Square

0

Tort naleśnikowy z kremem z masła orzechowego i karmelizowanymi bananami

imie nazwisko food²
Food Square

0

Sałatka z zielonych szparagów z serem feta i sosem chimichurri

imie nazwisko food²
Food Square

0

Sernik na zimno z białą czekoladą i truskawkami

imie nazwisko food²
Food Square

0

Satay z tempehu z sosem orzechowym

imie nazwisko food²
Food Square

0

Tofurniczki - wegańskie mini serniczki z truskawkami

imie nazwisko food²
Food Square