Porady kulinarne

Jak kroić mango?

Bierzemy owoc i odkrawamy jego części obok pestki. Odkrojone kawałki kładziemy skórą na desce i nacinamy owoc w kratkę, następnie odginamy skórkę i powstaje nam coś w rodzaju jeża. Nacinając przy skórce owoc uzyskamy kostki z mango.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Biszkoptowe pancakes leciutkie jak chmurka

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Jesienne grzanki

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

Sałatka z roszponką, fetą i figami

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Migdałowa tarta z brzoskwiniami – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Rogaliki dwukolorowe z marmoladą

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Kaiserschmarrn ze śliwkami

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

Ciasteczka poranne " muslinki "

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Sernik kajmakowy

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Proste ciasto kruche ze śliwkami

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Croissant śniadaniowy z jajkiem sadzonym

imie nazwisko Kaś
Bake&Taste

0

Jesienny Konkurs Ciastkożercy & Ib Laursen

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

Serniczki z figą przepis na 6 sztuk

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj