Porady kulinarne

Jak kroić mango?

Bierzemy owoc i odkrawamy jego części obok pestki. Odkrojone kawałki kładziemy skórą na desce i nacinamy owoc w kratkę, następnie odginamy skórkę i powstaje nam coś w rodzaju jeża. Nacinając przy skórce owoc uzyskamy kostki z mango.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Chińska zupa z wołowiny z makaronem | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Jedziemy w świat - czyli MASTERCHEFY WOŚP W NEWPORT

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

CYTRYNOWA SZARLOTKA Z SEREM

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Frittata z kabanosami, porem i serem pleśniowym

imie nazwisko Małgorzata
Codzienna kuchnia niecodzienna

0

Najlepsze wafle

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Pogodowe zamieszanie i wiosenno-zimowy pudding chia

imie nazwisko gin
Pożeraczka czyli raz a dobrze

0

Jabłecznik z kaszą jaglaną

imie nazwisko KuchniaWeDwoje
Kuchnia We Dwoje

0

Jarmuż duszony z imbirem i papryką - dieta szybka przemiana

imie nazwisko Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

0

Zupa krem ze skorzonery / Creamy salsify soup

imie nazwisko Dzi
karmelowy

0

PIKANTNE BUŁECZKI Z ROSTBEFEM, GRILLOWANYM CAMEMBERTEM, KARMELIZOWANĄ CZERWONĄ CEBULĄ I CHIMICHURRI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Prezent na Dzień Babci

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

Rolada serowa bez pieczenia

imie nazwisko KuchniaWeDwoje
Kuchnia We Dwoje