Porady kulinarne

Jak kroić mango?

Bierzemy owoc i odkrawamy jego części obok pestki. Odkrojone kawałki kładziemy skórą na desce i nacinamy owoc w kratkę, następnie odginamy skórkę i powstaje nam coś w rodzaju jeża. Nacinając przy skórce owoc uzyskamy kostki z mango.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Sałatka z makaronem, kabanosami i papryką

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

"Miliarder" Sławek Michorzewski

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Babka czekoladowo – cytrynowa

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Mazurki z kremem cytrynowym i pistacjami. WielkaNoc!

imie nazwisko Amber
Kuchennymi drzwiami

0

Gnocchi z pikantną potrawką z bakłażanów | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Wielkanocna sałatka z jajami przepiórczymi i kokosowym dressingiem z awokado

imie nazwisko Flymetothespoon
Flymetothespoon

0

Kolorowa babka + film - Jak zrobić - Smakowite Dania

imie nazwisko Madzia111
Smakowite Dania

0

Sałatka z kurczakiem, żurawiną i selerem naciowym

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

BRZOSKWINIOWA PSZCZÓŁKA

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Jajka faszerowane miętową pastą z awokado i pestek dyni

imie nazwisko Flymetothespoon
Flymetothespoon

0

Żurek na domowym zakwasie

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Ciasteczka maślano-cytrynowe

imie nazwisko mapik27
Świat Ciasta