Ziołowo-czosnkowe masełko
Ziołowo-czosnkowe masełko wspaniale pasuje do świeżego pieczywa jak i do gorących tostów
składniki
1 kostka masło,
3 ząbki czosnek,
1/4 pęczka koperek,
1/4 pęczek pietruszka,
1/4 pęczek szczypiorek,
cebula suszona przyprawa,
Masło ucieramy żeby było miękkie. Dodajemy do smaku sól,sól czosnkową , przyprawę suszoną cebulkę . Mieszamy . Dodajemy wyciśnięty czosnek. Koperek,szczypiorek ,pietruszkę natkę myjemy i siekamy . Zieleninę dodajemy do masełka i ucieramy . Podajemy do pieczywa ,
składniki
1 kostka masło,
3 ząbki czosnek,
1/4 pęczka koperek,
1/4 pęczek pietruszka,
1/4 pęczek szczypiorek,
cebula suszona przyprawa,
Masło ucieramy żeby było miękkie. Dodajemy do smaku sól,sól czosnkową , przyprawę suszoną cebulkę . Mieszamy . Dodajemy wyciśnięty czosnek. Koperek,szczypiorek ,pietruszkę natkę myjemy i siekamy . Zieleninę dodajemy do masełka i ucieramy . Podajemy do pieczywa ,