Tatar z wędzonego pstrąga

Tatar z wędzonego pstrąga -pyszna przystawka ,polecam :)

składniki

1 szt pstrąg wędzony,
1/2 szt cebuli czerwonej
Pieprz kolorowy - MŁYNEK,
Sól morska- MŁYNEK,
cytryna,
oliwa
natka pietruszki
Wędzonego pstrąga dobrze obieramy usuwamy ości. Siekamy dość drobno. Cebulę obieramy i siekamy dodajemy do pstrąga . doprawiamy sola ,pieprzem kolorowym ,sokiem z cytryny i oliwą .Dodajemy posiekana natkę pietruszki . Mieszamy dobrze .Chłodzimy i podajemy


Przepisy z tych kategorii

Zdrowy mus czekoladowy z letnimi owocami

Zdrowy mus czekoladowy z letni…

kulinarne_podroze kulinarne_podroze
Kulinarne podróże

Tosty z boczkiem, serem i figami

Tosty z boczkiem, serem i figa…

Dzi Dzi
karmelowy

Grzanki ziołowe

Grzanki ziołowe

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

Twarożek z papryką i cebulą

Twarożek z papryką i cebulą

Kardamonovy Kardamonovy
Kardamonovy

Indyjska sałatka pomidorowa

Indyjska sałatka pomidorowa

Kasia Kasia
Pełny talerz

Smoothie z aronią - eliksir młodości

Smoothie z aronią - eliksir mł…

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

Przepisy z tych kategorii

Śledź z żurawiną, czerwoną cebulą i orzechem włoskim
1

Śledź z żurawiną, czerwoną ceb…

Aleglodomorek Aleglodomorek
Aleglodomorek

Śledzie z ziołami

Śledzie z ziołami

napiecyku napiecyku
napiecyku

Karp pieczony z pieczarkami

Karp pieczony z pieczarkami

Dzi Dzi
karmelowy

Zupa rybna - krem
1

Zupa rybna - krem

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

Ravioli lub uszka do barszczu

Ravioli lub uszka do barszczu

janiolka janiolka
Eksperyment sobotni

Pierogi z wędzoną śliwką i masłem makowym

Pierogi z wędzoną śliwką i mas…

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit