Pasta kanapkowa z wędzonego trewala i sera cheddar

Pasta kanapkowa z wędzonego trewala i sera cheddar
Zdjęcie - Pasta kanapkowa z wędzonego trewala i sera cheddar - Przepisy kulinarne ze zdjęciami Składniki
  • 200 g wędzonego trewala
  • 100 g sera cheddar
  • 1 łyżka jogurtu
  • sałata
  • pęczek rzodkiewki
  • 2 łyżki oleju Kujawski z rzepaku tłoczonego na zimno
  • sól, pieprz, kolendra
  • pieczywo
Przygotowanie

Rybę oczyścić ze skóry i kości, podzielić na małe kawałki. Ser zetrzeć na drobnej tarce. Wymieszać widelcem z przyprawami, jogurtem i olejem. Odstawić do lodówki na ½ godz. Podawać na grzankach z ziarnistego pieczywa z dodatkiem sałaty i rzodkiewki.   

Kategorie przepisów