dorsz z chilli

Bardzo szybkie danie z rybki. Flet z dorsza, skropiony cytryną, oprószony solą morską i posypany posiekanym świeżym chilli, na koniec położone plasterki cytryny. Całość piekłam 20 minut w 180 stopniach. Rybka bardzo delikatna aromatyczna.
Zdjęcie - dorsz z chilli - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Przepisy z tych kategorii

Suflet z łososia
3

Suflet z łososia

Agatajot Agatajot
Kuchnia Agaty

tołpyga z porami i pomarańczowym pieprzem
3

tołpyga z porami i pomarańczow…

MamaBartka MamaBartka
Moja Kuchnia

dorada z porami
1

dorada z porami

MamaBartka MamaBartka
Moja Kuchnia

pstrąg tęczowy z czosnkiem, kolendrą i chilli
4

pstrąg tęczowy z czosnkiem, ko…

MamaBartka MamaBartka
Moja Kuchnia

pieczony pstrąg w glazurze z miodu i musztardy żurawinowej
5

pieczony pstrąg w glazurze z m…

MamaBartka MamaBartka
Moja Kuchnia

PIECZONY ŁUPACZ
2

PIECZONY ŁUPACZ

duszek duszek
Potrawy regionalne