Budyń kokosowo-porzeczkowy

przepis: 150 g mrożonych czarnych porzeczek
250 ml mleka kokosowego
2 łyżki cukru
1 łyżka mąki ziemniaczanej
50 ml wody

Do garnuszka wlać mleko kokosowe, dodać cukier i porzeczki.
Mleko podgrzać, a kiedy się zagotuje dodać do niego mąkę ziemniaczaną rozrobioną w wodzie.
Gotować chwilę aż budyń zgęstnieje. Zdjęcie - Budyń kokosowo-porzeczkowy - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Przepisy z tych kategorii

Pudding z chia na mleku kokosowym

Pudding z chia na mleku kokoso…

Bizneswomen w... Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni

Ciasto mleczna kanapka
1

Ciasto mleczna kanapka

Posmakujto! Posmakujto!
Posmakujto!

Ciasto orzechowe cappuccino
1

Ciasto orzechowe cappuccino

ilovebake ilovebake
I Love Bake

Napoleonka z winogronami
2

Napoleonka z winogronami

Smaki na talerzu Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

Pudding chlebowy – sposób na czerstwe pieczywo
1

Pudding chlebowy – sposób na c…

Pastelle Pastelle
Ósmy kolor tęczy

Bananowiec bez pieczenia
1

Bananowiec bez pieczenia

Smaki na talerzu Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

Przepisy z tych kategorii

Babeczki walentynkowe z kremem malinowym
1

Babeczki walentynkowe z kremem…

food² food²
Food Square

Sałatka z burakiem, mandarynką i camembertem
1

Sałatka z burakiem, mandarynką…

Kardamonowy Kardamonowy
Kardamonovy

Koktajl z papai
3

Koktajl z papai

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

Malinowy torcik walentynkowy- krok po kroku

Malinowy torcik walentynkowy-…

Agatajot Agatajot
Kuchnia Agaty

Szarlotka na kruchym cieście
2

Szarlotka na kruchym cieście

Samantha Samantha
kulinarny blog samanthy

Owsianka z bananem i masłem orzechowym
2

Owsianka z bananem i masłem or…

Kardamonowy Kardamonowy
Kardamonovy