Budyń kokosowo-porzeczkowy

przepis: 150 g mrożonych czarnych porzeczek
250 ml mleka kokosowego
2 łyżki cukru
1 łyżka mąki ziemniaczanej
50 ml wody

Do garnuszka wlać mleko kokosowe, dodać cukier i porzeczki.
Mleko podgrzać, a kiedy się zagotuje dodać do niego mąkę ziemniaczaną rozrobioną w wodzie.
Gotować chwilę aż budyń zgęstnieje. Zdjęcie - Budyń kokosowo-porzeczkowy - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Przepisy z tych kategorii

Pudding z chia na mleku kokosowym

Pudding z chia na mleku kokoso…

Bizneswomen w... Bizneswomen w...
Bizneswoman w kuchni

Jajka faszerowane kremem łososiowym

Jajka faszerowane kremem łosos…

Smaki na talerzu Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

Surówka Colesław
1

Surówka Colesław

Smaki na talerzu Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

Socca / fariniata- placuszki z mąki z ciecierzycy
1

Socca / fariniata- placuszki z…

Agatajot Agatajot
Kuchnia Agaty

Naleśniki czekoladowe z kremem kokosowym
1

Naleśniki czekoladowe z kremem…

Cynamonowe szczęście Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

Placuszki ziemniaczano-marchewkowe
2

Placuszki ziemniaczano-marchew…

figmara figmara
figowe smaki

Przepisy z tych kategorii

Budyń waniliowy z czarnymi porzeczkami

Budyń waniliowy z czarnymi por…

figmara figmara
figowe smaki

Bananowe placuszki z kaszy manny
2

Bananowe placuszki z kaszy man…

Smaki na talerzu Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

Sernik z jabłkami bez pieczenia
2

Sernik z jabłkami bez pieczeni…

ilovebake ilovebake
I Love Bake

Racuchy drożdżowe z jabłkami
3

Racuchy drożdżowe z jabłkami

Kardamonowy Kardamonowy
Kardamonovy

Biszkoptowe naleśniki z serem i malinami
2

Biszkoptowe naleśniki z serem…

Smaki na talerzu Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

Bananowe placki z jagodami

Bananowe placki z jagodami

Kasia Kasia
Pełny talerz