Porady kulinarne

Róże karnawałowe - co zrobić z ciastem?

Sekret udanych i kruchych ciastek leży w bardzo cienkim rozwałkowaniu ciasta, dokładnym wyrobieniu i napowietrzeniu ciasta przez ” ubicie ” je wałkiem:). Jeśli zastosujecie te wszystkie rady uzyskacie, delikatne, chrupiące i usiane bąblami róże.

Przepisy, których może dotyczyć porada

2

Pączki mini – z serka waniliowego

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

1

Faworki na piwie

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

1

Faworki drożdżowe z piekarnika

imie nazwisko Marcepanowa kuchnia
Marcepanowa kuchnia

1

Lany chrust

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

2

Pączki z serkiem homogenizowanym

imie nazwisko Iwona
Smakowity blog kulinarny

3

Chrust

imie nazwisko Sprawdzona Kuchnia
Sprawdzona Kuchnia

0

Pączusie serowe - mini (Quarkbällchen)

imie nazwisko Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

2

Ptysie smażone, gniazdka, wieniec

imie nazwisko śliwkawęgierkablog
śliwka węgierka

1

Faworki

imie nazwisko Gosia17
Wędrówki po kuchni

1

Chrust Neli Rubinstein

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

2

Faworki

imie nazwisko Iwona
Smakowity blog kulinarny

1

Karnawałowe kokardki

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake