Porady kulinarne

Róże karnawałowe - co zrobić z ciastem?

Sekret udanych i kruchych ciastek leży w bardzo cienkim rozwałkowaniu ciasta, dokładnym wyrobieniu i napowietrzeniu ciasta przez ” ubicie ” je wałkiem:). Jeśli zastosujecie te wszystkie rady uzyskacie, delikatne, chrupiące i usiane bąblami róże.

Przepisy, których może dotyczyć porada

1

Lany chrust

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

1

Pączki z serkiem homogenizowanym

imie nazwisko Iwona
Smakowity blog kulinarny

3

Chrust

imie nazwisko Sprawdzona Kuchnia
Sprawdzona Kuchnia

0

Pączusie serowe - mini (Quarkbällchen)

imie nazwisko Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

2

Ptysie smażone, gniazdka, wieniec

imie nazwisko śliwkawęgierkablog
śliwka węgierka

1

Faworki

imie nazwisko Gosia17
Wędrówki po kuchni

1

Chrust Neli Rubinstein

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

2

Faworki

imie nazwisko Iwona
Smakowity blog kulinarny

1

Karnawałowe kokardki

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

4

Faworki Neli Rubinstein. Na Tłusty Czwartek

imie nazwisko Kaś
Bake&Taste

7

Paluszki "fru,fru" z ciasta parzonego

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

9

Róże karnawałowe – przepis

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake