Porady kulinarne

Jak formować precle?

KROK I: Z części ciasta formujemy wałeczek o długości 40-45 cm.

KROK II: Wałeczek zginamy w połowie.

KROK III: Jeden koniec przekładamy przez drugi.

KROK IV: Ponownie przekładamy końce tworząc coś na kształt świderka.

KROK V: Zwinięte końce przekładamy na wierzch tylnej części i rozciągamy końce. Gotowe.

Przepisy, których może dotyczyć porada

11

Chlebek turecki

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

1

Grissini, czyli po naszemu paluszki chlebowe

imie nazwisko shrewa
CornerWithRecipes

13

Owsiane tortille

imie nazwisko Patyska
Smakołyki Alergika

7

Precle – przepis

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

7

1101. Parówki w cieście drożdżowym

imie nazwisko Bożena
Moje domowe kucharzenie

6

Na dzień Taty - trochę wiatru

imie nazwisko gin
Pożeraczka czyli raz a dobrze

7

GOFRY NA SŁONO

imie nazwisko KeJt
Przepisy z serca domu