Porady kulinarne

Kiszone pomidory - jakie wybrać?

Najlepsze pomidory do kiszenia to pomidory owalne odmiany Lima.  Powinny być jędrne (pomidory, które są bardzo soczyste nie bardzo będą się nadawały, ponieważ po ukiszeniu robią się zbyt miękkie i będą się rozpadać).

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Dżem z pomidorów

imie nazwisko Stare Gary
Stare Gary

2

Passata pomidorowa z bazylią i czosnkiem

imie nazwisko mariwanna
Obiad gotowy!

1

Sałatka z zielonych pomidorów

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

1

Sos pomidorowy na zimę

imie nazwisko Stare Gary
Stare Gary

0

Konfitura z zielonych pomidorów

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Przecier pomidorowy

imie nazwisko Bożena
Moje domowe kucharzenie

1

Sos pomidorowy do słoików na zimę

imie nazwisko mariwanna
Obiad gotowy!

1

Konfitura z czerwonych pomidorów

imie nazwisko wiosenka27
Eksplozja smaku

2

Kiszone pomidory

imie nazwisko Sprawdzona Kuchnia
Sprawdzona Kuchnia

1

Kiszone pomidory

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

1

Kiszone pomidory

imie nazwisko Słodki-kompromis
Słodki Kompromis

0

Keczup łagodny z cynamonową nutą

imie nazwisko Kasia
Pełny talerz