Porady kulinarne

Kiszone pomidory - jakie wybrać?

Najlepsze pomidory do kiszenia to pomidory owalne odmiany Lima.  Powinny być jędrne (pomidory, które są bardzo soczyste nie bardzo będą się nadawały, ponieważ po ukiszeniu robią się zbyt miękkie i będą się rozpadać).

Przepisy, których może dotyczyć porada

2

Domowy ketchup

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Kiszone pomidory

imie nazwisko Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

4

Kiszone pomidory

imie nazwisko Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

0

Relish z pomidorków koktajlowych

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

1

Dżem z pomidorów

imie nazwisko Stare Gary
Stare Gary

2

Sałatka z zielonych pomidorów

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

2

Sos pomidorowy na zimę

imie nazwisko Stare Gary
Stare Gary

0

Konfitura z zielonych pomidorów

imie nazwisko figmara
figowe smaki

1

Przecier pomidorowy

imie nazwisko Bożena
Moje domowe kucharzenie

2

Konfitura z czerwonych pomidorów

imie nazwisko wiosenka27
Eksplozja smaku

3

Kiszone pomidory

imie nazwisko Sprawdzona Kuchnia
Sprawdzona Kuchnia

2

Kiszone pomidory

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj