Delikatne, mięciutkie, puszyste, pachnące, po prostu najlepsze!:) Najlepsze, domowe bułki do hamburgerów, jakie jadłam:) Przetestowałam wiele przepisów i zawsze było z nimi coś nie tak. Bułki do hamburgerów z tego przepisu, wychodzą dokładnie takie jakie powinny. Są idealne!
Podobno szkockie śniadanie nie jest pełne bez tych upudrowanych mąką bułeczek, o łagodnie chrupiącej skórce i delikatnym miąższu. Podawane są jeszcze ciepłe, prawie prosto z piekarnika, lekko tylko przestygnięte (a podobno to niezdrowo), często przełożone jajkiem sadzonym na bekonie, lub po prostu samym masłem i jakimś słodkim dżemem.
Dzisiejszy chleb jest propozycją dla miłośników oliwkowych smaków. To prosty i delikatny chleb pszenny na zakwasie żytnim, który wzbogacony jest o kawałki oliwek. Subtelnie wtapiają się w miąższ chleba, zaskakując swoim smakiem przy każdym kęsie.