Sałatka warstwowa z jajkiem i rzodkiewką

Sałatka warstwowa z jajkiem i rzodkiewką
Zdjęcie - Sałatka warstwowa z jajkiem i rzodkiewką - Przepisy kulinarne ze zdjęciami
SKŁADNIKI:
  • 200 g szynki
  • 4 jajka na twardo
  • 4 łyżki majonezu
  • 150 g żółtego sera
  • pęczek rzodkiewek
  • rzeżucha

WYKONANIE:


1. Szynkę i jajka pokroić w kostkę. 2. Żółty ser zetrzeć na tarce o małych oczkach, rzodkiewkę na dużych oczkach. 3. Do miski wsypać pokrojoną szynkę, przykryć warstwa jajek i posmarować majonezem. 4. Posypać rzeżuchą, przykryć startym serem i rzodkiewką.
ZAPRASZAM NA FILM - Sałatka warstwowa ! Jeśli spodobał Ci się film subskrybuj mój kanał YouTube

*Facebook: https://www.facebook.com/AtlasSmakow/
*Instagram: https://www.instagram.com/atlas_smakow/

Kategorie przepisów