Pasta jajeczna ze szczypiorkiem

Pasta jajeczna ze szczypiorkiem
Klasyk wśród past do chleba! Łatwa w przygotowaniu, domowa pasta jajeczna z dodatkiem szczypiorku. Zapewne wielu z Was ją zna i przygotowuje, u mnie regularnie gości na stole zarówno na śniadanie jak i kolację. Dla tych, którzy nie znają przepis poniżej :).   Zdjęcie - Pasta jajeczna ze szczypiorkiem - Przepisy kulinarne ze zdjęciami Pin Print Pasta jajeczna ze szczypiorkiemSkładniki
  • 2 jajka

  • 1 łyżka majonezu

  • 1 łyżka pokrojonego szczypiorku

  • sól, pieprz

Przygotowanie
  • Jajka ugotować na twardo (około 8 minut od momentu zagotowania).
  • Obrać, pokroić w kostkę, wrzucić do miseczki. Dodać majonez i szczypiorek, wymieszać i przyprawić do smaku solą i pieprzem.

Kategorie przepisów