Porady kulinarne

Jak długo kisić ogórki?

Po około 3 dniach mamy ogórki małosolne, a po 2-3 tygodniach ogórki kiszone. Jak odpowiada już nam stopień kwaśności ogórków, to przekładamy je do słoików i pasteryzujemy.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Sernik dyniowy na owsiano-czekoladowym spodzie z żelką dyniową

imie nazwisko Krakowgotuje
Kraków gotuje!

0

Deser Bounty z fasoli

imie nazwisko Tyna
In cooking we trust

0

"Władcy czasu" Eva Garcia Saenz De Urturi

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Panna Cotta i Coffee & Cream czyli praliny od Vobro

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Makaron alla Norma

imie nazwisko wiosenka27
Eksplozja smaku

0

Ciasto Rocher – bez pieczenia

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Czekoladowy mus z ricotty

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Nuggetsy z piekarnika

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Bagietki wg. Hamelmana

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Sałatka z sosem musztardowym

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Siekane kotleciki drobiowe z warzywami i serem żółtym

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Prezent na Dzień Kobiet

imie nazwisko Beti
kruche babeczki