Zapiekana kania w jajku

Zapiekana kania w jajku
3 kapelusze kani

1 jajko

bułka tarta

sól

pieprz

olej

 

Kanie oczyścić, umyć pod bierzącą wodą, wytrzeć papierowym ręcznikiem. Posolić, popieprzyć, odstawić. Jajko roztrzepać widelcem, bułkę tartą wysypać na osobny talerz. Kapelusze maczać  w jajku, następnie w bułce tartej. Piec na rozgrzanym oleju z dwóch stron na rumiany kolor.

 

 

 

 

Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                  Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

               Zdjęcie -  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

Kategorie przepisów