Ryba w skorupce ziołowo-parmezanowej

Ryba w skorupce ziołowo-parmezanowej

Zdjęcie - Ryba w skorupce ziołowo-parmezanowej - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

  • Wynik: 25
  • Czas przygotowania: 5 minut
  • Czas gotowania: 20 minut

 

Smaczna propozycja na szybki i zdrowy a jednocześnie smaczny obiad. Ryba obtoczona w kompozycji świeżych ziół i parmezanu. Można użyć łososia, dorsza lub innej ulubionej ryby.

Składniki

Instrukcje

Piekarnik rozgrzać do 160 stopni. Formę do pieczenia wyłożyć papierem. Ułożyć rybę, przykryć drugim kawałkiem papieru. Wstawić do piekarnika na na 10 min. Następnie zdjąć papier z wierzchu i posypać rybę przeciśniętym przez praskę czosnkiem oraz mieszanką pietruszki i parmezanu. Wstawić ponownie do piekarnika. Piec około 10 min.

Smacznego:)

Zdjęcie - Ryba w skorupce ziołowo-parmezanowej - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Kategorie przepisów