Porady kulinarne

Wrapsy - czego użyć jako nadzienia?

  • wędlinę /grillowane/pieczone/gotowane mięso : kurczaka, indyka, wieprzowinę, wołowinę
  • tuńczyka z puszki/jajko na twardo/wędzonego łososia/paluszki surimi/ grillowane krewetki
  • marchewkę/paprykę/ogórka kiszonego/ogórka surowego/selera naciowego
  • ulubioną sałatę np. rzymską, lodową, masłową, rukolę, roszponkę
  • kiełki np. lucerny, rzodkiewki, brokuła
  • papryczkę chilli/suszone pomidory/marynowane pieczarki/korniszony/oliwki/kapary/marynowaną paprykę
  • ulubiony gęsty sos/pesto

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Tort czekoladowo – pomarańczowy

imie nazwisko Gosia17
Wędrówki po kuchni

0

Spiralne frytki z piekarnika

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Ensaimada

imie nazwisko Stare Gary
Stare Gary

0

Bagietka francuska

imie nazwisko Iwona
Smakowity blog kulinarny

0

Kremowa zupa z pieczonej brukselki i porów z migdałami i chili. Dla Niej!

imie nazwisko Amber
Kuchennymi drzwiami

0

Faworki Ćwierczakiewiczowej

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

Ensaimada

imie nazwisko Bożena
Moje domowe kucharzenie

0

Ciasteczka z patelni

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Azjatyckie rollsy czyli naleśniki z łososiem i warzywami

imie nazwisko Flymetothespoon
Flymetothespoon

0

Najlepsza restauracja na świecie – warto czy nie warto?

imie nazwisko Dorota
SuperStyler

0

Karobowy pudding jaglany

imie nazwisko Flymetothespoon
Flymetothespoon

0

Dietetyczny lemon curd czyli krem cytrynowy

imie nazwisko Flymetothespoon
Flymetothespoon