Porady kulinarne

Wrapsy - czego użyć jako nadzienia?

  • wędlinę /grillowane/pieczone/gotowane mięso : kurczaka, indyka, wieprzowinę, wołowinę
  • tuńczyka z puszki/jajko na twardo/wędzonego łososia/paluszki surimi/ grillowane krewetki
  • marchewkę/paprykę/ogórka kiszonego/ogórka surowego/selera naciowego
  • ulubioną sałatę np. rzymską, lodową, masłową, rukolę, roszponkę
  • kiełki np. lucerny, rzodkiewki, brokuła
  • papryczkę chilli/suszone pomidory/marynowane pieczarki/korniszony/oliwki/kapary/marynowaną paprykę
  • ulubiony gęsty sos/pesto

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Pasta jajeczna z tuńczykiem i porem

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Gulasz warzywny z kluseczkami serowymi | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Rogaliki z twarogiem

imie nazwisko Bożena
Moje domowe kucharzenie

0

Rolada z udźca indyka i białe szparagi w sosie holenderskim. Lubię maj!

imie nazwisko Amber
Kuchennymi drzwiami

0

DROŻDŻOWE OPONKI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Koktajl ze szpinakiem, pomarańczą i miętą

imie nazwisko Joasia R.
Gotuj Się Kto Może

0

Makowa pokusa

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Wiosenne soki świeżowyciskane i test wolnoobrotowej wyciskarki Hurom

imie nazwisko Flymetothespoon
Flymetothespoon

0

Gnocchi zapiekane z sosem puttanesca | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Sałatka z awokado i ziemniaków z jajkiem sadzonym

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

Sałatka z młodych ziemniaków i makreli z puszki

imie nazwisko Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

0

Baba ghanoush ze szparagami i jajkiem w koszulce – kremowa pasta z bakłażana

imie nazwisko Flymetothespoon
Flymetothespoon