Porady kulinarne

Wrapsy - czego użyć jako nadzienia?

  • wędlinę /grillowane/pieczone/gotowane mięso : kurczaka, indyka, wieprzowinę, wołowinę
  • tuńczyka z puszki/jajko na twardo/wędzonego łososia/paluszki surimi/ grillowane krewetki
  • marchewkę/paprykę/ogórka kiszonego/ogórka surowego/selera naciowego
  • ulubioną sałatę np. rzymską, lodową, masłową, rukolę, roszponkę
  • kiełki np. lucerny, rzodkiewki, brokuła
  • papryczkę chilli/suszone pomidory/marynowane pieczarki/korniszony/oliwki/kapary/marynowaną paprykę
  • ulubiony gęsty sos/pesto

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Sernik kaszubski z ziemniakami najlepszy

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Napoleonka na herbatnikach. Przepis vintage

imie nazwisko Amber
Kuchennymi drzwiami

0

Sałatka z wątróbką z dorsza

imie nazwisko Obiad gotowy
Obiad gotowy!

0

ZAPUSTY KRAKOWSKIE - na jednej scenie z Makłowiczem - idolem z dziecięcych lat

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Babka budyniowa

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

Tiramisu- inaczej ( herbata matcha ( zielona )

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Dhal z dynią i zieloną soczewicą | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

BEZGLUTENOWE BROWNIE Z O'S

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Pie z kurczakiem, puddingiem i pieczarkami | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

"Zakręty losu 2. Braterstwo krwi" Agnieszka Lingas - Łoniewska - recenzja

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Przeprowadzka

imie nazwisko Abbra
Moje Kucharzenie

0

Kotleciki z brokuła i zielonego groszku

imie nazwisko Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit