Porady kulinarne

Szarlotka - jaki gatunek jabłek?

Choć robiłam szarlotkę już z wieloma gatunkami, to wiem na pewno, że najlepsze jest odmiana “szarej renety”. Jabłka, które nie tylko musicie przysmażać, ale wręcz surowe zalecam dodawać do tego ciasta, wówczas wiem, że szarlotka zawsze będzie doskonała i zawsze będzie wyśmienicie smakować.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Rolada tiramisu z kremem kawowym

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

SZKOLENIE CUKIERNICZE 2 STOPNIA W AKADEMII SWEET DECOR ( 17-18.06 )

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

"Bezlitosna siła. Mars" Agnieszka Lingas - Łoniewska

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Kotlet z indyka w panierce curry

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Sałatka ze szpinakiem, pomidorami i musztardą francuską

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Ciasto maślankowe z truskawkami i kruszonką

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Tort truskawkowy Fraisier z kremem bawarskim

imie nazwisko food²
Food Square

0

Owsianka z musem malinowym

imie nazwisko mapik2705
Świat Domowej Kuchni

0

Łaciate z brzoskwiniami wg Siostry Anastazji

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Szwedzkie bułeczki cynamonowe

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

CIASTO DROŻDŻOWE NA SUSZONYCH DROŻDŻACH Z TRUSKAWKAMI I KRUSZONKĄ

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Łosoś z truskawkowo-ogórkową salsą

imie nazwisko figmara
figowe smaki