Porady kulinarne

Papryka - jak obrać skórkę?

Paprykę umyć, osuszyć, opalić palnikiem albo nad gazem, aż powstaną pęcherze i skórka zrobi się czarna, włożyć do woreczka i poczekać aż papryka wystygnie. Po wystygnięciu można ściągać skórkę.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Surówka z cukinią z orzechowym dressingiem

imie nazwisko Pastelle
Ósmy kolor tęczy

0

Sałatka z selera

imie nazwisko Gosia17
Wędrówki po kuchni

0

Cukinia faszerowana mięsem z kurczaka, papryką i komosą ryżową

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Obiad o zapachu Parmy. Makaron z szynką parmeńską i orzechami włoskimi

imie nazwisko Krakowgotuje
Kraków gotuje!

0

Śmietankowe ciasto ze śliwkami

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

Pianka jogurtowa z marakują

imie nazwisko food²
Food Square

0

Nocna owsianka à la śliwka w czekoladzie

imie nazwisko Tyna
In cooking we trust

0

Bułeczki z owsianką

imie nazwisko Bożena
Moje domowe kucharzenie

0

Korzenne ciasto marchewkowe

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Churros

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Pączki serowe

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy

0

Sernik wiśniowy

imie nazwisko Samantha
kulinarny blog samanthy