Porady kulinarne

Masło klarowane - jak je zrobić?

100 g masła wkładamy do żaroodpornej miseczki i rozpuszczamy w niej masło przez 10 minut w 110 stopniach. Roztopione masło przelewamy przez sitko lub gazę, a reszty się pozbywamy.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Bagietki wg. Hamelmana

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Sałatka z sosem musztardowym

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Siekane kotleciki drobiowe z warzywami i serem żółtym

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Prezent na Dzień Kobiet

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Curry z cukinii, marchwi i ciecierzycy

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Pączki z marmoladą wieloowocową

imie nazwisko Bożena
Moje domowe kucharzenie

0

Bananowe churrosy z kokosową czekoladą

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

Zdrowe kuleczki orzechowo kokosowe.

imie nazwisko KuraDomowa
Smacznie Zdrowo Tanio

0

Najlepsze przepisy na Tłusty Czwartek

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

"Zamrożona" Natasza Socha

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Chrust lany

imie nazwisko wiosenka27
Eksplozja smaku

0

TARTA CZEKOLADOWA Z ORZECHAMI " SNICKERS "

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko