Porady kulinarne

Jak uzyskać "zgrabne" klopsiki?

Najzgrabniejsze wychodzą, gdy po ułożeniu na patelni przez chwilę nią potrząsam, by kotleciki turlały się swobodnie do chwili aż zetną się na zewnątrz. Dzięki temu zabiegowi są bardziej okrągłe i łatwiej jest obsmażyć je równo z każdej strony.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Pieczone warzywa korzeniowe z orzechami, granatem i pietruszką

imie nazwisko food²
Food Square

0

Kotlety schabowe z fenkułem i fasolką – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Śniadaniowa pasta słonecznikowa z suszonymi pomidorami i pietruszką

imie nazwisko Krakowgotuje
Kraków gotuje!

0

Tarta z musztardą klonową, figami, camembertem i orzechami włoskimi

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Placuszki z brokułów i fety

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Łosoś w marynacie z musztardy klonowej ze śliwkami

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Jabłecznik inny niż wszystkie

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Rolady schabowe z boczkiem i śliwkami

imie nazwisko figmara
figowe smaki

5

Tarta cytrynowa

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Sernik z mandarynkami

imie nazwisko figmara
figowe smaki

2

Faworki

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Mazurek figowo-orzechowy

imie nazwisko figmara
figowe smaki