Porady kulinarne

Jak uzyskać "zgrabne" klopsiki?

Najzgrabniejsze wychodzą, gdy po ułożeniu na patelni przez chwilę nią potrząsam, by kotleciki turlały się swobodnie do chwili aż zetną się na zewnątrz. Dzięki temu zabiegowi są bardziej okrągłe i łatwiej jest obsmażyć je równo z każdej strony.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Czarny ryż z kurczakiem i mango

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

BEZGLUTENOWE RAFAELLO

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

ŁACIATEK ZE ŚLIWKAMI - pyszne ciasto ucierane!

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Dyniowe orzotto – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Krem z pora z grzankami i serem pleśniowym

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Klopsiki z tuńczyka dla dzieci – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Ciastka z jabłkami – Chausson aux pommes

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

"Sitwa" Paulina Świst

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Domowe Hot Dogi

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Pasta z buraków i słonecznika

imie nazwisko food²
Food Square

0

Gofry belgijskie najlepsze

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Leniwe z dynią i cynamonem.

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj