Porady kulinarne

Buraki - jak je upiec?

Rozgrzewamy piekarnik do 200 stopni. Buraki owijamy w folię aluminiową i pieczemy przez 45-60 minut, aż będą miękkie. Upieczone studzimy, następnie swobodnie obieramy ze skórki.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Pieczone powidła śliwkowe z kakao

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Jesienny Konkurs Ciastkożercy & Ib Laursen

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

Serniczki z figą przepis na 6 sztuk

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

BAJGLE Z PASTĄ JAJECZNĄ I WĘDZONYM ŁOSOSIEM

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Szarlotka królewska

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Kiełbaski norymberskie z kapustą – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

FIT SNICKERS BEZ PIECZENIA - NAJLEPSZY PRZEPIS!

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Ciasto Piña Colada

imie nazwisko mapik27
Świat Ciasta

0

Kotlety schabowe z sosem jabłkowym – U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Sernik kawowy z musem malinowym

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Włoska zupa minestrone

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Czekoladowy jagielnik

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście