Porady kulinarne

Buraki - jak je upiec?

Rozgrzewamy piekarnik do 200 stopni. Buraki owijamy w folię aluminiową i pieczemy przez 45-60 minut, aż będą miękkie. Upieczone studzimy, następnie swobodnie obieramy ze skórki.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Gulasz węgierski

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Kotlety z cukinii i marchewki

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Naleśniki ze szparagami, szynką i pieczonymi pomidorkami

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

0

Sałatka z bobem

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

Placuszki z ciecierzycy z pieczarkami

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Lody mango

imie nazwisko Sprawdzona Kuchnia
Sprawdzona Kuchnia

0

Jagodzianki Gucci

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

TARTA Z PIETRUSZKOWYM PESTO I PIECZONYMI, MŁODYMI WARZYWAMI

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Dorsz ze szparagami w sosie śmietanowym

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

BOTWINKA MOJEJ MAMY

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Ciasto szpinakowe z musem truskawkowym

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Risotto z czarnym czosnkiem

imie nazwisko food²
Food Square