Porady kulinarne

Jak uzyskać "zgrabne" klopsiki?

Najzgrabniejsze wychodzą, gdy po ułożeniu na patelni przez chwilę nią potrząsam, by kotleciki turlały się swobodnie do chwili aż zetną się na zewnątrz. Dzięki temu zabiegowi są bardziej okrągłe i łatwiej jest obsmażyć je równo z każdej strony.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Kaiserschmarrn ze śliwkami

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

sok z ARONII z sokownika | Co robię z aronii

imie nazwisko Robert_DPZ
Dom Pachnący Żywicą

0

Barszcz czerwony z ziemniakami i jajkami

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Ogórki kiszone we własnym soku z estragonem | Dom Pachnący Żywicą

imie nazwisko Robert_DPZ
Dom Pachnący Żywicą

0

Ciasteczka poranne " muslinki "

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Czarna fasola z chorizo

imie nazwisko Tyna
In cooking we trust

0

Sernik kajmakowy

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Proste ciasto kruche ze śliwkami

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Croissant śniadaniowy z jajkiem sadzonym

imie nazwisko Kaś
Bake&Taste

0

Pieczone powidła śliwkowe z kakao

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Jesienny Konkurs Ciastkożercy & Ib Laursen

imie nazwisko Ciastkożercy
Ciastkożercy

0

Serniczki z figą przepis na 6 sztuk

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj