Porady kulinarne

Jak uzyskać "zgrabne" klopsiki?

Najzgrabniejsze wychodzą, gdy po ułożeniu na patelni przez chwilę nią potrząsam, by kotleciki turlały się swobodnie do chwili aż zetną się na zewnątrz. Dzięki temu zabiegowi są bardziej okrągłe i łatwiej jest obsmażyć je równo z każdej strony.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

"Zuzanna Kociołek i Kraina Smaku" Maciej Rożen - recenzja

imie nazwisko Beti
kruche babeczki

0

Kisiel wiśniowy z tapioką

imie nazwisko kolorowo-torcikowo
kolorowo-torcikowo

0

Tiramisu- inaczej ( herbata matcha ( zielona )

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Rolada swojska ( cukinia,jajka,szynka )

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

0

Chlebek bananowy z czekoladą i malinami

imie nazwisko waniliowa chmurka
Waniliowa Chmurka

0

Soki kolorowe na wiosnę

imie nazwisko zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

0

Pasta jajeczna z awokado i czosnkiem niedźwiedzim

imie nazwisko Gosia17
Wędrówki po kuchni

0

Dhal z dynią i zieloną soczewicą | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

BEZGLUTENOWE BROWNIE Z O'S

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Pie z kurczakiem, puddingiem i pieczarkami | U stóp Benbulbena

imie nazwisko Dagmara
U stóp Benbulbena

0

Falafel, Pita i Harrisa. Arabska kanapka numer dwa!

imie nazwisko Amber
Kuchennymi drzwiami

0

"Zakręty losu 2. Braterstwo krwi" Agnieszka Lingas - Łoniewska - recenzja

imie nazwisko Beti
kruche babeczki