Porady kulinarne

Jak uzyskać "zgrabne" klopsiki?

Najzgrabniejsze wychodzą, gdy po ułożeniu na patelni przez chwilę nią potrząsam, by kotleciki turlały się swobodnie do chwili aż zetną się na zewnątrz. Dzięki temu zabiegowi są bardziej okrągłe i łatwiej jest obsmażyć je równo z każdej strony.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Gęsta zupa pomidorowa z ryżem

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Pacakes cereal jak je łatwo i szybko zrobić?

imie nazwisko AZgotuj!
AZgotuj

0

Babeczki brownie z kremem i malinami

imie nazwisko Marcepanowa kuchnia
Marcepanowa kuchnia

0

Sałatka ze szpinakiem, pomidorami i musztardą francuską

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Ciasto kruche z masą budyniową i owocami

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Ciasto maślankowe z truskawkami i kruszonką

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Tort truskawkowy Fraisier z kremem bawarskim

imie nazwisko food²
Food Square

0

Owsianka z musem malinowym

imie nazwisko mapik2705
Świat Domowej Kuchni

0

Łaciate z brzoskwiniami wg Siostry Anastazji

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Sałatka bałkańska

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Młoda kapusta duszona z kiełbasą i pomidorami

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Szwedzkie bułeczki cynamonowe

imie nazwisko Beti
kruche babeczki