Porady kulinarne

Jak uzyskać "zgrabne" klopsiki?

Najzgrabniejsze wychodzą, gdy po ułożeniu na patelni przez chwilę nią potrząsam, by kotleciki turlały się swobodnie do chwili aż zetną się na zewnątrz. Dzięki temu zabiegowi są bardziej okrągłe i łatwiej jest obsmażyć je równo z każdej strony.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Odrywana drożdżówka cynamonowa

imie nazwisko Bożena
Moje domowe kucharzenie

0

Kurczak słodko – kwaśny z mango

imie nazwisko wiosenka27
Eksplozja smaku

0

Szarlotka idealna

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

0

Wrapy z kurczakiem chipotle

imie nazwisko Tyna
In cooking we trust

0

Grzanki z ciecierzycą i jajkiem

imie nazwisko Agatajot
Kuchnia Agaty

0

Konfitura z cebuli i śliwek

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Placki z cukinii i marchewki z sosem jogurtowo-ziołowym

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Kurczak z brokułem, marchewką i fasolką szparagową w kremowym sosie

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Ciasto kruche z jagodami i kruszonką

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Tarta z łososiem i porem

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Makaron noodle z warzywami

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!

0

Pieczona dorada

imie nazwisko Posmakujto!
Posmakujto!