Śniadaniowa pasta jajeczno - krabowa
 
            Bardzo smaczna i szybka w zrobieniu pasta kanapkowa. Nadaje się na każde pieczywo a nawet do faszerowania warzyw , jajek czy kruchych wytrawnych babeczek .
 
 Śniadaniowa pasta jajeczno - krabowa 
 
Składniki:
 5 jajek
 1 opakowanie paluszków krabowych Surimi
 1 łyzka majonezu
 2 łyżki serka śniadaniowego
 sól
 
 Jajka gotujemy na twardo w osolonej wodzie. Zimne obieramy. Paluszki krabowe obieramy z osłonek - foli. Do miski blendera wkładamy paluszki i chwile miksujemy. Następnie dodajemy jajka i jeszcze chwilę miksujemy - rozdrabniając składniki. Przekładamy masę do miski dodajemy łyżkę majonezu i 2 łyżki serka kanapkowego śniadaniowego. doprawiamy solą do smaku i dobrze mieszamy. Chłodzimy.
 
  
 
  
 
  
 
  
 
 
            