Pasta jajeczna z awokado i natką pietruszki

Pasta jajeczna z awokado i natką pietruszki

Zdjęcie - Pasta jajeczna z awokado i natką pietruszki - Przepisy kulinarne ze zdjęciami
Dzień dobry :-) Lubicie pasty do kanapek ? My tak, a ostatnio dzieciom posmakowała taka z jajkiem, awokado i natką pietruszki. Moja córcia najpierw zjadła na kanapce, a potem samą wyjadała z miseczki łyżeczką :-) Więc dzieciom powinna posmakować, a i dorosłym też :-) Polecam, naprawdę fajna :-) Miłego dnia :-)

Składniki:

  • 5 jajek
  • 1 większe dojrzałe awokado
  • 1/2 pęczka natki pietruszki
  • sól
  • pieprz
  • 3 łyżki majonezu


1. Jajka gotujemy na twardo, studzimy, kroimy w drobną kostkę. Awokado obieramy ze skórki, wyjmujemy pestkę i kroimy w drobną kosteczką. Natkę myjemy, siekamy.
2. Wszystkie składniki przekładamy do miski, dodajemy majonez, mieszamy i doprawiamy solą i pieprzem. Nakładamy na kanapki i gotowe :-) Smacznego :-)

Zdjęcie - Pasta jajeczna z awokado i natką pietruszki - Przepisy kulinarne ze zdjęciami
Zdjęcie - Pasta jajeczna z awokado i natką pietruszki - Przepisy kulinarne ze zdjęciami
Zdjęcie - Pasta jajeczna z awokado i natką pietruszki - Przepisy kulinarne ze zdjęciami
Zdjęcie - Pasta jajeczna z awokado i natką pietruszki - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Kategorie przepisów