Paczuszki z farszem szpinakowym - wiosenne odchudzanie

Paczuszki z farszem szpinakowym - wiosenne odchudzanie

Lekka smaczna przystawka, ma mało kalorii i jest smaczna.

Paczuszki z farszem szpinakowym

składniki

1 woreczek szpinaku,
1 kulka ser twaróg wędzony,
Sól morska
1 łyżeczka olej,
1 opakowanie papier ryżowy,
szczypior,
pieprz biały

Szpinak myjemy i osuszamy. Na patelni rozgrzewamy olej i dajemy szpinak. Podsmażamy doprawiając do smaku sola i pieprzem. Po chwili smażenia szpinak zostawiamy do ostudzenia. Następnie siekamy go i dodajemy pokruszony ser wędzony. Mieszamy razem. Papier ryżowy moczymy chwilkę w ciepłej wodzie. Układamy go na desce do krojenia nakąłdamy farsz i zawijamy w pakuneczek. Przewiązujemy szczypiorem.


Zdjęcie - Paczuszki z farszem szpinakowym - wiosenne odchudzanie - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Kategorie przepisów