 
                                
                                                            
                                     
                                
                                                            
                                     
                                
                                                            
                                     
                                
                                                            
                                     
                                
                                                    
                                                    
                                
  
    
    
  
  
    
    
  
                            
                            
                                
  
    
      
      
    
    
      
      
    
  
                            
                                            
                                            
                            
                                
                                
                            
                        
                                                
        
        
            
            
                                    
                        Składniki
                        
- ok 600 g schabu wieprzowego bez kości
- ok. 1,2 kg kapusty włoskiej
- 120 g parmezanu
- 80 g bułki tartej
- 150 ml Oliwiera z oliwą z oliwek
- 100 g cebuli
- sól
- pieprz
- 2 jajka
- sok z 1/2 cytryny
- liść laurowy
- 2 ziarna ziela angielskiego
- 25 g mąki pszennej