Grillowany dorsz z czerwoną papryką

Grillowany dorsz z czerwoną  papryką

Zdjęcie - Grillowany dorsz z czerwoną  papryką  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

składniki:

4 filety z dorsza

1 cytryna

czerwona paryka słodka

sól

czarny pieprz w ziarnach

olej

Filety natrzeć solą, czerwoną papryką i rozgniecionym pieprzem. Skropić sokiem z cytryny, odstawic do lodówki na około 30 minut. Odrobinę oleju rozgrzać na grillowanej patelni a następnie układać filety. Grillować z dwóch stron na złoty kolor. Podawać z dresingiem paprykowym i dodatkiem poszatkowanego szczypiorku.





 

 

 

 

Zdjęcie - Grillowany dorsz z czerwoną  papryką  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdjęcie - Grillowany dorsz z czerwoną  papryką  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zdjęcie - Grillowany dorsz z czerwoną  papryką  - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kategorie przepisów