Gazpacho z pieczonych warzyw z limonką i awokado


Zdjęcie - Gazpacho z pieczonych warzyw z limonką i awokado - Przepisy kulinarne ze zdjęciami Moja ulubiona letnia zupa. Gazpacho z pieczonych warzyw z limonką kolendrą i awokado. Prosta i szybka zupa, której możesz przygotowywać duże ilości.
2 czerwone papryki
3 malinowe dojrzałe pomidory
sól
pieprz
główka czosnku
cebula
oliwa z oliwek
limonka
awokado
kolendra
Warzywa umyj i przekrój na pół. Polej oliwą i piecz w 200 stopniach ok 3-45 minut. Przełóż do blendera kielichowego, wciśnij sok z limonki i zmiksuj. Schłódź w lodówce.
Podawaj z kosteczkami awokado, plastrem limonki i kolendrą.





Przepisy z tych kategorii

Tarator - chłodnik na styl bułgarski
2

Tarator - chłodnik na styl buł…

Laura Laura
Cafe Babilon

Chłodnik kalafiorowy ze świeżymi warzywami
1

Chłodnik kalafiorowy ze świeży…

Weczek Weczek
Mówią weki

Miso ramen z boczniakami i wędzonym tofu

Miso ramen z boczniakami i węd…

food² food²
Food Square

Kapuśniak z soczewicą
2

Kapuśniak z soczewicą

Kardamonowy Kardamonowy
Kardamonovy

Pomidorowa z makaronem

Pomidorowa z makaronem

Kardamonowy Kardamonowy
Kardamonovy

Zupa serowa z brokułem, marchewką i ziemniakami
3

Zupa serowa z brokułem, marche…

Posmakujto! Posmakujto!
Posmakujto!

Przepisy z tych kategorii

Peanut butter cookie dough z ciecierzycy

Peanut butter cookie dough z c…

Tyna Tyna
In cooking we trust

Miso ramen z boczniakami i wędzonym tofu

Miso ramen z boczniakami i węd…

food² food²
Food Square

Pasta z tuńczyka
2

Pasta z tuńczyka

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

Fasola w sosie barbecue
1

Fasola w sosie barbecue

Kardamonowy Kardamonowy
Kardamonovy

Kapuśniak z soczewicą
2

Kapuśniak z soczewicą

Kardamonowy Kardamonowy
Kardamonovy

Marchew po koreańsku
1

Marchew po koreańsku

Iwona Iwona
Smakowity blog kulinarny