Zupa z pasternaku na wywarze ze szparagów

przepis:

1-2 korzenie pasternaku

2 ziemniaki

0,5 wywaru po gotowaniu szparagów

sól, pieprz

100 ml śmietanki 30%

Pasternak i ziemniaki obrać, opłukać i pokroić.

Warzywa ugotować w wywarze ze szparagów.

Zupę dokładnie zmiksować, dodać do niej śmietankę, doprawić do smaku solą i pieprzem.

Zdjęcie - Zupa z pasternaku na wywarze ze szparagów - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Przepisy z tych kategorii

Zupa jarzynowa z kalafiorem i fasolką szparagową
2

Zupa jarzynowa z kalafiorem i…

Posmakujto! Posmakujto!
Posmakujto!

Krem z bakłażana i pomidorów

Krem z bakłażana i pomidorów

figmara figmara
figowe smaki

Zupa kremowa z porów i jabłek
2

Zupa kremowa z porów i jabłek

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

Zupa z patisonów
2

Zupa z patisonów

Konstancja Konstancja
Atlas Smaków

Zupa z pasternaku na wywarze ze szparagów

Zupa z pasternaku na wywarze z…

figmara figmara
figowe smaki

Zupa krem z selera i gruszki z cynamonem
1

Zupa krem z selera i gruszki z…

AZgotuj! AZgotuj!
AZgotuj