Spaghetti z klopsikami szwedzkimi w śmietanie

Bardzo szybki obiad, moje wyjście awaryjne kiedy nie mam czasu, pomysłu albo po prostu ochoty za długo stać w kuchni.
Klopsiki szwedzkie w sosie śmietanowym
W misce rozmieszać śmietanę z jajkiem i doprawić wedle uznania. Cebulę pokroić w piórka i poddusić na oleju, dodać śmietanę i wymieszać. Podgrzać aż zgęstnieje, wymieszać z klopsikami przygotowanymi wg przepisu - czyli podgrzanymi w piekarniku. Całość wymieszać z dowolnym makaronem. Można posypać natkę lub kolendrą.
Klopsiki szwedzkie w sosie śmietanowym
- klopsiki szwedzkie Ikea
- 250-300g śmietany 12%
- 1 jajko
- 1 duża czerwona cebula
- 2-3 łyżki oleju
- przyprawy: sól, pieprz ziołowy, tymianek
