Sałatka z czerwonej fasoli, endywii i ogórków małosolnych

Sałatka z czerwonej fasoli, endywii i ogórków małosolnych

Zdjęcie - Sałatka z czerwonej fasoli, endywii i ogórków małosolnych - Przepisy kulinarne ze zdjęciami Zdjęcie - Sałatka z czerwonej fasoli, endywii i ogórków małosolnych - Przepisy kulinarne ze zdjęciami Zdjęcie - Sałatka z czerwonej fasoli, endywii i ogórków małosolnych - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

S k ł a d n i k i: (dla 2-3 osób)

- 1 puszka czerwonej fasoli

- 1 duża garść endywii

- 5 ogórków małosolnych

- 0,5 pęczka koperku

- 2 łyżki majonezu (lub jogurtu naturalnego)

- 0,5 łyżeczki soli

- 0,5 łyżeczki świeżo mielonego pieprzu 

S p o s ó b  p r z y g o t o w a n i a:
Fasolę płuczemy, wysypujemy do miski, dodajemy posiekany koperek, pociętą endywię, pokrojone w kostkę ogórki, majonez i przyprawy, mieszamy. konsumujemy np ze świeżym pieczywem z serem camembert. smacznego .

Kategorie przepisów