biała kiełbaska z winem, miodem i musztardą francuską

Biała kiełbaska z winem, miodem i musztardą francuską
  • 6 surowych białych kiełbasek
  • spora łyżka miodu
  • pół szklanki białego wina
  • 1 łyżeczka musztardy francuskiej
  • 1 łyżeczka płatków słodkiej papryki
  • słodka papryka w proszku
Zdjęcie - biała kiełbaska z winem, miodem i musztardą francuską - Przepisy kulinarne ze zdjęciamiW kubeczku rozmieszać wino z miodem i musztardą. Ułożyć kiełbaski w naczyniu do zapiekania, polać glazurą (można troszkę zostawić do polewania w trakcie pieczenia), posypać papryka w proszku i płatkami papryki. Piekłam 30 minut w 180 stopniach przekręcając od czasu do czasu.

Zdjęcie - biała kiełbaska z winem, miodem i musztardą francuską - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

Kategorie przepisów

Podobne przepisy