Porady kulinarne

Strudel - co powinniśmy wiedzieć o jego przygotowaniu?

Zarabiając strudlowe ciasto można dodać roztopiony smalec, masło lub olej. Można użyć całego jajka, tylko białka, albo też w ogóle z niego zrezygnować. Jedna rzecz jest niezmienna i chyba najtrudniejsza - rozciągnięcie ciasta tak cienko aby stało się niemal przeźroczyste.

Przepisy, których może dotyczyć porada

0

Kuskus z papryką, cukinią i fetą

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Marynowane ogórki w curry

imie nazwisko Agatajot
Kuchnia Agaty

0

Włoska zupa minestrone

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

0

Sałatka serowa z sosem rzodkiewkowym

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Czekoladowy jagielnik

imie nazwisko Cynamonowe szczęście
Cynamonowe szczęście

0

PULLED PORK - najlepszy przepis!

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

0

Wegetariańska zupa grochowa z pomidorami

imie nazwisko Kardamonowy
Kardamonovy

0

Ciasto wiewiórka

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

Makaron z kurczakiem i cukinią w pomidorowej potrawce

imie nazwisko Smaki na talerzu
Smaki na talerzu

0

Zupa z czerwonej soczewicy i pieczarek

imie nazwisko figmara
figowe smaki

0

Placki z batatów z serowym sosem kurkowym

imie nazwisko burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

0

Papryka do słoików na zimę

imie nazwisko napiecyku
napiecyku