Zostawiłam go do wyrastania na 12 h w lodówce, to znacznie podniosło jego walory smakowe.
Porady kulinarne
Przepisy, których może dotyczyć porada

1
Chlebek czosnkowy
Alicja
Czekoladowa muffinka

4
Prosty żytni chleb radzieckiego żołnierza. Styczniowy
Amber
Kuchennymi drzwiami

2
Chleb świąteczny
waniliowa chmurka
Waniliowa Chmurka

1
Chleb z ziarnem pszenicy
MarcinH
Grahamka

2
Chleb graham na zakwasie pszennym
MarcinH
Grahamka

4
Bożonarodzeniowy chleb z orzechami.Słodki czy wytrawny?
Amber
Kuchennymi drzwiami

3
Chleb owsiany, przypadkowy
MarcinH
Grahamka

4
Chleb dla zapracowanych
waniliowa chmurka
Waniliowa Chmurka

4
Chleb na piwie (bez zagniatania)
Tosia
Smakowity chleb

0
Chleb z komosą ryżową (na zakwasie pszennym)
Tosia
Smakowity chleb

4
Chleb "trzy zboża", na zakwasie żurkowym
alicja w krainie garów
Alicja w krainie garów...

5
Chleb żytni na drożdżach z prażoną cebulką
Laura
Cafe Babilon