Ciasto z kremem zawsze przechowujemy w lodówce i to zabezpieczone folią spożywczą. Forma z ciastem powinna być przykryta folią, można też ciasto przechowywać w zamykanym pojemniku. Tak zabezpieczone ciasto nie będzie obsychało i nawet po kilku dniach będzie apetycznie wyglądało.
Porady kulinarne
Przepisy, których może dotyczyć porada

0
Rolada czekoladowa z mascarpone
napiecyku
napiecyku

6
Czekoladowe ciasto prince polo
ilovebake
I Love Bake

0
Tort chałwowy
napiecyku
napiecyku

3
Mleczna kanapka
Sprawdzona Kuchnia
Sprawdzona Kuchnia

5
Ciasto z rurkami bez pieczenia
ilovebake
I Love Bake

0
Porzeczkowiec dla kochanych mam :)
Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

2
Blok czekoladowy z ciasteczkami
mojacalabria
www.mojacalabria.com

3
Ciasto salceson
ilovebake
I Love Bake

0
Ciasto podwójnie czekoladowe
Dagooshya
My Culinary Art

8
Ciasto Cassis
ilovebake
I Love Bake

0
Tort kakaowy z dżemem figowym i czereśniami
Aleglodomorek
Aleglodomorek

3
Brownie z solonym karmelem
kulinarne_podroze
Kulinarne podróże