Porady kulinarne

Ciasto z kremem - jak je przechowywać?

Ciasto z kremem zawsze przechowujemy w lodówce i to zabezpieczone folią spożywczą. Forma z ciastem powinna być przykryta folią, można też ciasto przechowywać w zamykanym pojemniku. Tak zabezpieczone ciasto nie będzie obsychało i nawet po kilku dniach będzie apetycznie wyglądało. 

Przepisy, których może dotyczyć porada

4

Czekoladowe ciasto prince polo

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

Tort chałwowy

imie nazwisko napiecyku
napiecyku

3

Mleczna kanapka

imie nazwisko Sprawdzona Kuchnia
Sprawdzona Kuchnia

5

Ciasto z rurkami bez pieczenia

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

Porzeczkowiec dla kochanych mam :)

imie nazwisko Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

2

Blok czekoladowy z ciasteczkami

imie nazwisko mojacalabria
www.mojacalabria.com

3

Ciasto salceson

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

Ciasto podwójnie czekoladowe

imie nazwisko Dagooshya
My Culinary Art

8

Ciasto Cassis

imie nazwisko ilovebake
I Love Bake

0

Tort kakaowy z dżemem figowym i czereśniami

imie nazwisko Aleglodomorek
Aleglodomorek

3

Brownie z solonym karmelem

imie nazwisko kulinarne_podroze
Kulinarne podróże

5

Rolada biszkoptowa z masą kakaową

imie nazwisko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko