Rozpoczynamy sezon na grilla
Z wielką przyjemnością zaczynamy spędzać czas na świeżym powietrzu. Wszystko wokół się zieleni, temperatura robi się coraz wyższa, zachęcając nas do ściągania kolejnych warstw zimowych ubrań.
Z pewną nieśmiałością zaczynamy rozstawiać w naszych ogródkach i na działkach grille. Ponownie na ruszty trafią mięsa i warzywa, a na stoły przepyszne dodatki – sałatki, sosy i pieczywo.
Zapraszamy do czerpania inspiracji na przepyszne dania na spotkanie przy grillu ze stron zPierwszegoTloczenia.pl. (Znajdziecie tutaj przepyszne propozycje na przygotowanie dań mięsnych – drobiu, wieprzowiny, wołowiny czy owoców morza. Nie lubicie mięsa lub chcecie nieco urozmaicić mięsną ucztę? Na stoły zaproście grillowane cukinie, kukurydze, bataty. A może skusicie się na grillowane owoce? Nie zapominajcie, że grillować można również sery ;). Na dodatki do mięs i warzyw polecamy duży wybór lekkich sałatek i sosów .
Życzymy niezapomnianych doznań smakowych na łonie natury!