Tatar z wędzonego pstrąga

Tatar z wędzonego pstrąga -pyszna przystawka ,polecam :)

składniki

1 szt pstrąg wędzony,
1/2 szt cebuli czerwonej
Pieprz kolorowy - MŁYNEK,
Sól morska- MŁYNEK,
cytryna,
oliwa
natka pietruszki
Wędzonego pstrąga dobrze obieramy usuwamy ości. Siekamy dość drobno. Cebulę obieramy i siekamy dodajemy do pstrąga . doprawiamy sola ,pieprzem kolorowym ,sokiem z cytryny i oliwą .Dodajemy posiekana natkę pietruszki . Mieszamy dobrze .Chłodzimy i podajemy


Przepisy z tych kategorii

1

Jajka faszerowane z tuńczykiem

Kulinarne przygody Gatity Kulinarne przygody Gatity
Kulinarne przygody Gatity

Jajka w skorupkach po polsku

A_SE A_SE
Shabbyeat

Jajka faszerowane papryką

kasandraa6 kasandraa6
Magia w kuchni

Jajka w skorupkach z awokado

A_SE A_SE
Shabbyeat

Wielkanocne rożki

kasandraa6 kasandraa6
Magia w kuchni

Libańskie pierożki drożdżowe z…

Iwona Iwona
Smakowity blog kulinarny

Przepisy z tych kategorii

Łosoś ze szparagami na parze,…

Agatajot Agatajot
Kuchnia Agaty

Sałatka z bulgurem, zielonym o…

kulinarne_podroze kulinarne_podroze
Kulinarne podróże

1

Tuńczykowa pasta do kanapek

Kulinarne przygody Gatity Kulinarne przygody Gatity
Kulinarne przygody Gatity

1

Jajka faszerowane tuńczykiem

Małgorzata Małgorzata
Codzienna kuchnia niecodzienna

Dziki łosoś z czosnkiem i zioł…

janiolka janiolka
Eksperyment sobotni

Sałatka z łososiem i żurawiną

Ostra Na Słodko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko