Tatar z wędzonego pstrąga

Tatar z wędzonego pstrąga -pyszna przystawka ,polecam :)

składniki

1 szt pstrąg wędzony,
1/2 szt cebuli czerwonej
Pieprz kolorowy - MŁYNEK,
Sól morska- MŁYNEK,
cytryna,
oliwa
natka pietruszki
Wędzonego pstrąga dobrze obieramy usuwamy ości. Siekamy dość drobno. Cebulę obieramy i siekamy dodajemy do pstrąga . doprawiamy sola ,pieprzem kolorowym ,sokiem z cytryny i oliwą .Dodajemy posiekana natkę pietruszki . Mieszamy dobrze .Chłodzimy i podajemy


Przepisy z tych kategorii

Figi z jogurtem i kremem balsa…

figmara figmara
figowe smaki

Spaghetti z krewetkami

Qchnia24 Qchnia24
Qchnia24

Omlet z jabłkami w karmelu

Dzi Dzi
karmelowy

Pochwała prostoty - sałatka z…

Karolka Karolka
Przysmaki Karolki

Tosty po włosku, czyli panini…

Kasia Kasia
Pełny talerz

Omlet z kwiatami cukinii. Dzie…

Amber Amber
Kuchennymi drzwiami

Przepisy z tych kategorii

9

Śledziowe trio - czyli śledzie…

Słodki-kompromis Słodki-kompromis
Słodki Kompromis

1

Kulebiak z kapustą i grzybami

Laura Laura
Cafe Babilon

3

Pierogi z soczewicą i grzybami

Cris Cris
Zakamarki mojej kuchni

2

Wigilijna zupa migdałowa

Wedelka Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

3

Ryba z rodzynkami i czerwoną c…

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

2

Karp z nadzieniem pieczarkowym

aronia aronia
Wiem co jem