Tatar z wędzonego pstrąga

Tatar z wędzonego pstrąga -pyszna przystawka ,polecam :)

składniki

1 szt pstrąg wędzony,
1/2 szt cebuli czerwonej
Pieprz kolorowy - MŁYNEK,
Sól morska- MŁYNEK,
cytryna,
oliwa
natka pietruszki
Wędzonego pstrąga dobrze obieramy usuwamy ości. Siekamy dość drobno. Cebulę obieramy i siekamy dodajemy do pstrąga . doprawiamy sola ,pieprzem kolorowym ,sokiem z cytryny i oliwą .Dodajemy posiekana natkę pietruszki . Mieszamy dobrze .Chłodzimy i podajemy


Przepisy z tych kategorii

Duńskie bułki z parówką

gin gin
Pożeraczka czyli raz a dobrze

Bakłażan zapiekany z pomidoram…

A_SE A_SE
Shabbyeat

Duńskie kanapki z jajecznicą

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog

Jabłka w majeranku z żurawiną

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

Grillowany bakłażan z pesto i…

Ewa Sidor Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

Duńska kanapka "Słońce nad Gud…

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog

Przepisy z tych kategorii

1

Placuszki dyniowe

A_SE A_SE
Shabbyeat

Carbonara

Agatajot Agatajot
Kuchnia Agaty

1

Pesto alla genovese

atina atina
Tak sobie pichcę...

3

Babeczka z filiżanki czyli cia…

ulcik ulcik
Kuchnia na wzgórzu

Soba z hummusem, groszkiem cuk…

Tyna Tyna
In cooking we trust

Sałatka z mango, arbuzem i fet…

Aleglodomorek Aleglodomorek
Aleglodomorek