Tatar z wędzonego pstrąga

Tatar z wędzonego pstrąga -pyszna przystawka ,polecam :)

składniki

1 szt pstrąg wędzony,
1/2 szt cebuli czerwonej
Pieprz kolorowy - MŁYNEK,
Sól morska- MŁYNEK,
cytryna,
oliwa
natka pietruszki
Wędzonego pstrąga dobrze obieramy usuwamy ości. Siekamy dość drobno. Cebulę obieramy i siekamy dodajemy do pstrąga . doprawiamy sola ,pieprzem kolorowym ,sokiem z cytryny i oliwą .Dodajemy posiekana natkę pietruszki . Mieszamy dobrze .Chłodzimy i podajemy


Przepisy z tych kategorii

Makaronowe muszle ze szpinakiem

Makaronowe muszle ze szpinakie…

Madzia111 Madzia111
Smakowite Dania

Tartaletki z kapustą i grzybami

Tartaletki z kapustą i grzybam…

atina atina
Tak sobie pichcę...

Kebab

Kebab

Dagooshya Dagooshya
My Culinary Art

Skorzonera zapiekana w migdałach

Skorzonera zapiekana w migdała…

Dzi Dzi
karmelowy

Jajka faszerowane pieczarkami
1

Jajka faszerowane pieczarkami

ankawell ankawell
ŻYCIE OD KUCHNI

Pieczarkowa pasta

Pieczarkowa pasta

ankawell ankawell
ŻYCIE OD KUCHNI

Przepisy z tych kategorii

Tarta z wędzona makrelą
1

Tarta z wędzona makrelą

atina atina
Tak sobie pichcę...

Hekele - śląska sałatka śledziowa
1

Hekele - śląska sałatka śledzi…

Stare Gary Stare Gary
Stare Gary

Śląska sałatka śledziowa - Hekele

Śląska sałatka śledziowa - Hek…

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

Hekele. Śledzie ze Śląska

Hekele. Śledzie ze Śląska

Amber Amber
Kuchennymi drzwiami

Łosoś teriyaki z makaronem soba

Łosoś teriyaki z makaronem sob…

Agatajot Agatajot
Kuchnia Agaty

Pulpety rybne z kaszą jaglaną smażone w oleju rzepakowym
1

Pulpety rybne z kaszą jaglaną…

Słodki-kompromis Słodki-kompromis
Słodki Kompromis