Tatar z wędzonego pstrąga

Tatar z wędzonego pstrąga -pyszna przystawka ,polecam :)

składniki

1 szt pstrąg wędzony,
1/2 szt cebuli czerwonej
Pieprz kolorowy - MŁYNEK,
Sól morska- MŁYNEK,
cytryna,
oliwa
natka pietruszki
Wędzonego pstrąga dobrze obieramy usuwamy ości. Siekamy dość drobno. Cebulę obieramy i siekamy dodajemy do pstrąga . doprawiamy sola ,pieprzem kolorowym ,sokiem z cytryny i oliwą .Dodajemy posiekana natkę pietruszki . Mieszamy dobrze .Chłodzimy i podajemy


Przepisy z tych kategorii

Pasta z makreli z papryką

Stare Gary Stare Gary
Stare Gary

1

Koper. Pesto i dziki łosoś. Se…

Amber Amber
Kuchennymi drzwiami

Dorada po azjatycku

poezja-smaku poezja-smaku
Poezja Smaku

6

Łosoś zapiekany z czerwonym pe…

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog

3

Klopsiki z dorsza pieczone w p…

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

2

Dorsz w sosie pomidorowym

poezja-smaku poezja-smaku
Poezja Smaku

Przepisy z tych kategorii

1

Sałatka nicejska z tuńczykiem…

Agatajot Agatajot
Kuchnia Agaty

5

Paprykarz z tuńczyka

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog

2

Flądra na warzywnym spaghetti

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog

Kapusta Pak Choi z łososiem.

Christopher Christopher
Kulinarny karnet Christophera

Halászlé. Węgierska zupa rybna…

Amber Amber
Kuchennymi drzwiami

1

Pieczone roladki z kromek tost…

Gotowanie z pasją Gotowanie z pasją
Gotowanie z pasją