Tatar z wędzonego pstrąga

Tatar z wędzonego pstrąga -pyszna przystawka ,polecam :)

składniki

1 szt pstrąg wędzony,
1/2 szt cebuli czerwonej
Pieprz kolorowy - MŁYNEK,
Sól morska- MŁYNEK,
cytryna,
oliwa
natka pietruszki
Wędzonego pstrąga dobrze obieramy usuwamy ości. Siekamy dość drobno. Cebulę obieramy i siekamy dodajemy do pstrąga . doprawiamy sola ,pieprzem kolorowym ,sokiem z cytryny i oliwą .Dodajemy posiekana natkę pietruszki . Mieszamy dobrze .Chłodzimy i podajemy


Przepisy z tych kategorii

1

Domowa lemoniada

mariwanna mariwanna
Obiad gotowy!

Pasta z fety i awokado

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

1

Pasta z tofu z suszonymi pomid…

ulcik ulcik
Kuchnia na wzgórzu

Pasta z bobu, bazylii, czosnku…

A'la kuchnia A'la kuchnia
A'LA KUCHNIA BLOG

Koktajl z jagodami, truskawkam…

Wedelka Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

Kapusta Pak Choi z łososiem.

Christopher Christopher
Kulinarny karnet Christophera

Przepisy z tych kategorii

11

Syrop piernikowy

Ciachomania Ciachomania
Ciachomania

2

Torta grzybowa

mojacalabria mojacalabria
www.mojacalabria.com

Karp z kurkami zapiekany w śmi…

Dzi Dzi
karmelowy

2

Kapelusze pieczarek zapiekane…

Pastelle Pastelle
Ósmy kolor tęczy

3

Smoothie piernikowe

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

1

Wigilijne sledzie z prawdziwka…

Mysza Mysza
Kuchenna Wyspa Smakow