Tatar z wędzonego pstrąga

Tatar z wędzonego pstrąga -pyszna przystawka ,polecam :)

składniki

1 szt pstrąg wędzony,
1/2 szt cebuli czerwonej
Pieprz kolorowy - MŁYNEK,
Sól morska- MŁYNEK,
cytryna,
oliwa
natka pietruszki
Wędzonego pstrąga dobrze obieramy usuwamy ości. Siekamy dość drobno. Cebulę obieramy i siekamy dodajemy do pstrąga . doprawiamy sola ,pieprzem kolorowym ,sokiem z cytryny i oliwą .Dodajemy posiekana natkę pietruszki . Mieszamy dobrze .Chłodzimy i podajemy


Przepisy z tych kategorii

1

Wigilijne pierogi z grzybami

Agata Agata
Pensamientos en un plato

2

Śledzie wigilijne

Dzi Dzi
karmelowy

3

Surówka z kiszonej kapusty i p…

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog

3

Pierogi z makiem w sosie poma…

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

1

Uszka z mięsem i grzybami

Olerek Olerek
ola-w-kuchni

3

Wigilijne śledzie last minute…

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

Przepisy z tych kategorii

2

Matjas na postny obiad

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

1

Cała prawda o karpiu po żydows…

janiolka janiolka
Eksperyment sobotni

3

Śledzie z imbirem

Iwona Iwona
Smakowity blog kulinarny

Burger z łososia

Karolka Karolka
Przysmaki Karolki

Łosoś z piekarnika z kardamone…

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

1

Sałatka śledziowa z gruszką

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku