Tatar z wędzonego pstrąga

Tatar z wędzonego pstrąga -pyszna przystawka ,polecam :)

składniki

1 szt pstrąg wędzony,
1/2 szt cebuli czerwonej
Pieprz kolorowy - MŁYNEK,
Sól morska- MŁYNEK,
cytryna,
oliwa
natka pietruszki
Wędzonego pstrąga dobrze obieramy usuwamy ości. Siekamy dość drobno. Cebulę obieramy i siekamy dodajemy do pstrąga . doprawiamy sola ,pieprzem kolorowym ,sokiem z cytryny i oliwą .Dodajemy posiekana natkę pietruszki . Mieszamy dobrze .Chłodzimy i podajemy


Przepisy z tych kategorii

1

Pieczony pstrąg na puree z mar…

poezja-smaku poezja-smaku
Poezja Smaku

1

Zapiekana nadziewana makrela

mariwanna mariwanna
Obiad gotowy!

Placki z tuńczyka

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog

Sałatka z kaszą bulgur i tuńcz…

napiecyku napiecyku
napiecyku

3

Pasta kanapkowa tuńczyk & avoc…

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

Dorsz pieczony na jarmużu z rz…

Kasia Kasia
Pełny talerz

Przepisy z tych kategorii

1

Burgery z łososia

Laura Laura
Cafe Babilon

1

Molee - indyjske curry rybne w…

Ostra Na Słodko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

4

Zupa ziemniaczana z wędzonym ł…

Małgorzata Małgorzata
Codzienna kuchnia niecodzienna

Karp z pieczarkami w sosie śmi…

Dzi Dzi
karmelowy

Łosoś na puree z kalafiora

poezja-smaku poezja-smaku
Poezja Smaku

Makaron tagliatelle z krewetka…

ankawell ankawell
ŻYCIE OD KUCHNI