Tatar z wędzonego pstrąga

Tatar z wędzonego pstrąga -pyszna przystawka ,polecam :)

składniki

1 szt pstrąg wędzony,
1/2 szt cebuli czerwonej
Pieprz kolorowy - MŁYNEK,
Sól morska- MŁYNEK,
cytryna,
oliwa
natka pietruszki
Wędzonego pstrąga dobrze obieramy usuwamy ości. Siekamy dość drobno. Cebulę obieramy i siekamy dodajemy do pstrąga . doprawiamy sola ,pieprzem kolorowym ,sokiem z cytryny i oliwą .Dodajemy posiekana natkę pietruszki . Mieszamy dobrze .Chłodzimy i podajemy


Przepisy z tych kategorii

1

Wigilijne pierogi z grzybami

Agata Agata
Pensamientos en un plato

3

Pierogi z makiem w sosie pomar…

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

2

Śledzie wigilijne

Dzi Dzi
karmelowy

3

Surówka z kiszonej kapusty i p…

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog

1

Uszka z mięsem i grzybami

Olerek Olerek
ola-w-kuchni

3

Wigilijne śledzie last minute…

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

Przepisy z tych kategorii

Koktajl bananowy z masłem orze…

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog

1

Dżem z młodych pędów świerka

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

1

Domowy kisiel z rabarbaru

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

Pasta z makreli wędzonej z pap…

Stare Gary Stare Gary
Stare Gary

Smażone biale szparagi z sosem…

Ostra Na Słodko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

Grillowana ciabatta ze szparag…

food² food²
Food Square