Tatar z wędzonego pstrąga

Tatar z wędzonego pstrąga -pyszna przystawka ,polecam :)

składniki

1 szt pstrąg wędzony,
1/2 szt cebuli czerwonej
Pieprz kolorowy - MŁYNEK,
Sól morska- MŁYNEK,
cytryna,
oliwa
natka pietruszki
Wędzonego pstrąga dobrze obieramy usuwamy ości. Siekamy dość drobno. Cebulę obieramy i siekamy dodajemy do pstrąga . doprawiamy sola ,pieprzem kolorowym ,sokiem z cytryny i oliwą .Dodajemy posiekana natkę pietruszki . Mieszamy dobrze .Chłodzimy i podajemy


Przepisy z tych kategorii

Kompot korzenny z imbirem

A_SE A_SE
Shabbyeat

2

Piróg biłgorajski

Olerek Olerek
ola-w-kuchni

3

Sałatka ze śledziem, kukurydzą…

bazylia bazylia
Kuchnia Bazylii

Duński półmisek śledziowy

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog

1

Śledzie opiekane w zalewie oct…

Pastelle Pastelle
Ósmy kolor tęczy

1

Pierogi z soczewicą i grzybami

Pastelle Pastelle
Ósmy kolor tęczy

Przepisy z tych kategorii

Kruche babeczki z burakowym pe…

Patyska Patyska
Smakołyki Alergika

2

Szwajcarskie inspiracje –…

aronia aronia
Wiem co jem

5

Pieczone pierogi krucho-drożdż…

Dzi Dzi
karmelowy

Strudel z karpiem oraz kapustą…

zacisze kuchenne zacisze kuchenne
zacisze kuchenne

10

Śledzie w sosie curry

Dzi Dzi
karmelowy

4

Ptysie z farszem serowo-grzybo…

Pastelle Pastelle
Ósmy kolor tęczy