Szparagi zawijane w szynce

szynka konserwowa w plastrach

pęczek szparagów

dresing jogurtowy

koperek

1 łyżeczka cukru

1 łyżeczka soli

wykałaczki

 

Szparagi umyć i ugotować w lekko osolonej i pocukrzonej wodzie. Po ugotowaniu i wystudzeniu, każdy szparag nakładać na plaster szynki i zawijać w rulon. Polać dresingiem, posypać pokrojonym koperkiem. Nadziać na wykałaczkę.

 

Zdjęcie - Szparagi zawijane w szynce - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

Przepisy z tych kategorii

3

Szparagi w szynce

kasandraa6 kasandraa6
Magia w kuchni

Pasztet domowy

napiecyku napiecyku
napiecyku

Ajwar, pasta z pieczonych warz…

Kulinarne przygody Gatity Kulinarne przygody Gatity
Kulinarne przygody Gatity

Ruloniki z szynki z piwem

janiolka janiolka
Eksperyment sobotni

Bakłażan z pesto z orzechów ne…

Stare Gary Stare Gary
Stare Gary

Węgierskie leczo – lecsó

mopswkuchni mopswkuchni
Mops w kuchni

Przepisy z tych kategorii

Leczo węgierskie (Lecsó)

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog

Körözött

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog

Smażone zielone pomidory

Stare Gary Stare Gary
Stare Gary

Cezar wrap

A_SE A_SE
Shabbyeat

Argentyńskie krewetki z grillo…

Christopher Christopher
Kulinarny karnet Christophera

1

Pogacse z ciasta twarogowego

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog