Szparagi zawijane w szynce

szynka konserwowa w plastrach

pęczek szparagów

dresing jogurtowy

koperek

1 łyżeczka cukru

1 łyżeczka soli

wykałaczki

 

Szparagi umyć i ugotować w lekko osolonej i pocukrzonej wodzie. Po ugotowaniu i wystudzeniu, każdy szparag nakładać na plaster szynki i zawijać w rulon. Polać dresingiem, posypać pokrojonym koperkiem. Nadziać na wykałaczkę.

 

Zdjęcie - Szparagi zawijane w szynce - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

Przepisy z tych kategorii

2

Szparagi w szynce

kasandraa6 kasandraa6
Magia w kuchni

Fondue mięsne po burgundzku

Kasia Kasia
Pełny talerz

3

Faszerowane jajka- z pieczoną…

Agatajot Agatajot
Kuchnia Agaty

Pasztet z brązowej soczewicy

figmara figmara
figowe smaki

1

Jajka faszerowane z tuńczykiem

Kulinarne przygody Gatity Kulinarne przygody Gatity
Kulinarne przygody Gatity

1

Jajka w skorupkach po polsku

A_SE A_SE
Shabbyeat

Przepisy z tych kategorii

1

Smażone młode ziemniaki ze szp…

Dzi Dzi
karmelowy

2

Sałatka z grillowanych szparag…

Rodzinka Rodzinka
Notatki kulinarne

Sałatka ze szparagami, jajkiem…

Wedelka Wedelka
Kuchenne wzloty i upadki młodej mężatki

2

Makaron ze szparagami, cukinią…

Antenka Antenka
Smaczny Kąsek

2

Szparagi w szynce szwarcwaldzk…

Antenka Antenka
Smaczny Kąsek

1

Omlecik ze szparagami

ulcik ulcik
Kuchnia na wzgórzu