Szparagi zawijane w szynce

szynka konserwowa w plastrach

pęczek szparagów

dresing jogurtowy

koperek

1 łyżeczka cukru

1 łyżeczka soli

wykałaczki

 

Szparagi umyć i ugotować w lekko osolonej i pocukrzonej wodzie. Po ugotowaniu i wystudzeniu, każdy szparag nakładać na plaster szynki i zawijać w rulon. Polać dresingiem, posypać pokrojonym koperkiem. Nadziać na wykałaczkę.

 

Zdjęcie - Szparagi zawijane w szynce - Przepisy kulinarne ze zdjęciami

 

 

 

Przepisy z tych kategorii

3

Szparagi w szynce

kasandraa6 kasandraa6
Magia w kuchni

Muffiny z cukinią i szczypiork…

mopswkuchni mopswkuchni
Mops w kuchni

Pure z pieczonych buraków

Kulinarne przygody Gatity Kulinarne przygody Gatity
Kulinarne przygody Gatity

1

Kopytka z bobu z Pecorino i ko…

Agata Agata
Pensamientos en un plato

Kaczka z makaronem soba i gros…

kulinarne_podroze kulinarne_podroze
Kulinarne podróże

Bruschetta

A_SE A_SE
Shabbyeat

Przepisy z tych kategorii

Chłodnik z selera naciowego i…

gochagotuje gochagotuje
Gocha gotuje!

Lody rabarbarowe z borówką ame…

Kulinarne przygody Gatity Kulinarne przygody Gatity
Kulinarne przygody Gatity

1

Farfalle ze szpinakiem i serem…

Aleglodomorek Aleglodomorek
Aleglodomorek

Fettuccine Alfredo z kurczakie…

Dzi Dzi
karmelowy

Krem brokułowy – przepyszny!

Ostra Na Słodko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

Czekoladowe muffiny z cukinią

Kaś Kaś
Bake&Taste