Roladki drobiowe ze szpinakiem i fetą
            
 
 
 Smaczne, kruche roladki, z dodatkiem mojego ukochanego szpinaku i pikantnego serka feta.
 Pychota:)
 Przyjemność dla oka i dla podniebienia:) 
 
 Składniki:
- 500g filetu z kurczaka
 - 250g świeżego, młodego szpinaku
 - 50g fety
 - 2 ząbki czosnku
 - 1 łyżka masła
 - sól, pieprz, papryka
 - olej do smażenia
 
Filet z kurczaka lekko rozbić.
 Mięso przyprawić z obu stron. 
 Liście szpinaku (nie kroić) podsmażyć na łyżce masła wraz z czosnkiem.
 Szpinak doprawić do smaku pieprzem.
 Dodać pokruszoną fetę.
 Farsz wymieszać dokładnie.
 Każdy filet posmarować farszem szpinakowym.
 Mięso zrolować.
 Jeśli jest taka potrzeba, spiąć wykałaczką.
 Roladki smażyć na rozgrzanym oleju, z każdej ze stron na rumiano.