Pasta z łososia wędzonego

Pasta z łososia wędzonego

40 dag łososia wędzonego

1 mała cebula

3 jajka

2 łyżki majonezu

1 łyżeczka koncentratu pomidorowego

pieprz do smaku

Jajka ugotować na twardo. Cebulę i łososia pokroić na kawałki, przekręcić przez maszynkę. Ugotowane jajka drobno pokroić lub rozgnieść widelcem. Wszystkie składniki połączyć. Dodać 2 łyżki majonezu, łyżeczkę koncentratu pomidorowego i pieprz do smaku. Całość wymieszać.

Do przepisu nie dodałam soli, bo łosoś był wystarczająco słony.

 

Przepisy z tych kategorii

3

Pasta z wędzonego tuńczyka

trufla trufla
Trufla i jej kuchnia

Roladki ciasta filo z twarogie…

Agatajot Agatajot
Kuchnia Agaty

1

Zielone szparagi zapiekane pod…

Stare Gary Stare Gary
Stare Gary

Szparagi z truskawkowym sosem…

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

1

Krem z czerwonej papryki

Aleglodomorek Aleglodomorek
Aleglodomorek

Wytrawne muffiny

gin gin
Pożeraczka czyli raz a dobrze

Przepisy z tych kategorii

1

Koperkowa pasta z awokado i ja…

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

Spaghetti z botwinką

Cris Cris
Zakamarki mojej kuchni

2

Zupa kremowa z białych szparag…

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

Stek z rostbefu z chimichurri

Tyna Tyna
In cooking we trust

1

Serduszka indycze z młoda marc…

Laura Laura
Cafe Babilon

Krem szparagowy z mascarpone…

aronia aronia
Wiem co jem