Pasta z łososia wędzonego

Pasta z łososia wędzonego

40 dag łososia wędzonego

1 mała cebula

3 jajka

2 łyżki majonezu

1 łyżeczka koncentratu pomidorowego

pieprz do smaku

Jajka ugotować na twardo. Cebulę i łososia pokroić na kawałki, przekręcić przez maszynkę. Ugotowane jajka drobno pokroić lub rozgnieść widelcem. Wszystkie składniki połączyć. Dodać 2 łyżki majonezu, łyżeczkę koncentratu pomidorowego i pieprz do smaku. Całość wymieszać.

Do przepisu nie dodałam soli, bo łosoś był wystarczająco słony.

 

Przepisy z tych kategorii

3

Pasta z wędzonego tuńczyka

trufla trufla
Trufla i jej kuchnia

Tartaletki z tuńczykiem i warz…

Cris Cris
Zakamarki mojej kuchni

2

Dorsz w sosie curry

Nakryty Stoliczek Nakryty Stoliczek
Nakryty Stoliczek

Pappardelle z wędzonym pstrąge…

Dzi Dzi
karmelowy

3

Jajka faszerowane wędzonym łos…

Stare Gary Stare Gary
Stare Gary

1

Pasta z makreli z papryką

Stare Gary Stare Gary
Stare Gary

Przepisy z tych kategorii

1

Koper. Pesto i dziki łosoś. Se…

Amber Amber
Kuchennymi drzwiami

Dorada po azjatycku

poezja-smaku poezja-smaku
Poezja Smaku

6

Łosoś zapiekany z czerwonym pe…

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog

3

Klopsiki z dorsza pieczone w p…

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

2

Dorsz w sosie pomidorowym

poezja-smaku poezja-smaku
Poezja Smaku

1

Sałatka nicejska z tuńczykiem…

Agatajot Agatajot
Kuchnia Agaty