Pasta z łososia wędzonego

Pasta z łososia wędzonego

40 dag łososia wędzonego

1 mała cebula

3 jajka

2 łyżki majonezu

1 łyżeczka koncentratu pomidorowego

pieprz do smaku

Jajka ugotować na twardo. Cebulę i łososia pokroić na kawałki, przekręcić przez maszynkę. Ugotowane jajka drobno pokroić lub rozgnieść widelcem. Wszystkie składniki połączyć. Dodać 2 łyżki majonezu, łyżeczkę koncentratu pomidorowego i pieprz do smaku. Całość wymieszać.

Do przepisu nie dodałam soli, bo łosoś był wystarczająco słony.

 

Przepisy z tych kategorii

3

Pasta z wędzonego tuńczyka

trufla trufla
Trufla i jej kuchnia

Krem z jarmużu i zielonego gro…

Laura Laura
Cafe Babilon

3

Faszerowane jajka- z pieczoną…

Agatajot Agatajot
Kuchnia Agaty

Polędwiczki wieprzowe z zielon…

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

1

Kasza jaglana z jarmużem i pie…

napiecyku napiecyku
napiecyku

1

Spaghetti z kurczakiem i jarmu…

Ostra Na Słodko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

Przepisy z tych kategorii

2

Chałwowiec bez pieczenia

Kaś Kaś
Bake&Taste

Marmurkowe i marynowane jajka…

Małgorzata Małgorzata
Codzienna kuchnia niecodzienna

1

Bundt cake czyli ciasto z dziu…

kinoikuchnia kinoikuchnia
Kino&Kuchnia

2

Dietetyczne ciasto z makiem

Ewa Sidor Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

Idealna babka mojej Mamy

gin gin
Pożeraczka czyli raz a dobrze

1

Wieniec marchewkowy z serem

Samantha Samantha
kulinarny blog samanthy