Pasta z łososia wędzonego

Pasta z łososia wędzonego

40 dag łososia wędzonego

1 mała cebula

3 jajka

2 łyżki majonezu

1 łyżeczka koncentratu pomidorowego

pieprz do smaku

Jajka ugotować na twardo. Cebulę i łososia pokroić na kawałki, przekręcić przez maszynkę. Ugotowane jajka drobno pokroić lub rozgnieść widelcem. Wszystkie składniki połączyć. Dodać 2 łyżki majonezu, łyżeczkę koncentratu pomidorowego i pieprz do smaku. Całość wymieszać.

Do przepisu nie dodałam soli, bo łosoś był wystarczająco słony.

 

Przepisy z tych kategorii

3

Pasta z wędzonego tuńczyka

trufla trufla
Trufla i jej kuchnia

Omlet z cukinią

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

Kolorowa babka

Bożena Bożena
Moje domowe kucharzenie

1

Ciasto z musem śliwkowym i bit…

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

Tarta serowa z figami (Cheese…

kulinarne_podroze kulinarne_podroze
Kulinarne podróże

1

Szarlotka „Złota Rosa” z budyn…

ilovebake ilovebake
I Love Bake

Przepisy z tych kategorii

1

Naleśniki z owocami leśnymi i…

mariwanna mariwanna
Obiad gotowy!

3

Pancakes z truskawkami – bez l…

Ostra Na Słodko Ostra Na Słodko
Ostra Na Słodko

Sałatka z kurczaka i melona

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog

1

Sałatka z truskawkami

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

Pyszna sałatka z truskawką, po…

MojeTworyPrzetwory MojeTworyPrzetwory
MojeTworyPrzetwory

10

Pieczarki faszerowane

poezja-smaku poezja-smaku
Poezja Smaku