Pasta z łososia wędzonego

Pasta z łososia wędzonego

40 dag łososia wędzonego

1 mała cebula

3 jajka

2 łyżki majonezu

1 łyżeczka koncentratu pomidorowego

pieprz do smaku

Jajka ugotować na twardo. Cebulę i łososia pokroić na kawałki, przekręcić przez maszynkę. Ugotowane jajka drobno pokroić lub rozgnieść widelcem. Wszystkie składniki połączyć. Dodać 2 łyżki majonezu, łyżeczkę koncentratu pomidorowego i pieprz do smaku. Całość wymieszać.

Do przepisu nie dodałam soli, bo łosoś był wystarczająco słony.

 

Przepisy z tych kategorii

3

Pasta z wędzonego tuńczyka

trufla trufla
Trufla i jej kuchnia

1

Oczy carycy

ilovebake ilovebake
I Love Bake

1

Pasta jajeczna z bobem

burczymiwbrzuchu burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

2

Błyskawiczny biszkopt z truska…

Patyska Patyska
Smakołyki Alergika

Tort bezowy z owocami

Smaczny dom Smaczny dom
Paszczak gotuje

Hiszpańskie tosty z sherry

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog

Przepisy z tych kategorii

2

Bób z czosnkiem smażony na maś…

duszek duszek
Potrawy regionalne

Hummus z bobu

Smaczny dom Smaczny dom
Paszczak gotuje

3

Zupa kremowa z cukinii i poró…

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

Fondant, czyli ciasto-lawa i t…

Małgorzata Małgorzata
Codzienna kuchnia niecodzienna

Pappardelle z botwinką i mięse…

Ewa Sidor Ewa Sidor
Moja kuchnia Malutka i reszta domu

Spaghetti z czerwoną soczewicą

figmara figmara
figowe smaki