Pasta z łososia wędzonego

Pasta z łososia wędzonego

40 dag łososia wędzonego

1 mała cebula

3 jajka

2 łyżki majonezu

1 łyżeczka koncentratu pomidorowego

pieprz do smaku

Jajka ugotować na twardo. Cebulę i łososia pokroić na kawałki, przekręcić przez maszynkę. Ugotowane jajka drobno pokroić lub rozgnieść widelcem. Wszystkie składniki połączyć. Dodać 2 łyżki majonezu, łyżeczkę koncentratu pomidorowego i pieprz do smaku. Całość wymieszać.

Do przepisu nie dodałam soli, bo łosoś był wystarczająco słony.

 

Przepisy z tych kategorii

3

Pasta z wędzonego tuńczyka

trufla trufla
Trufla i jej kuchnia

Flan pomidorowy z parmezanem

AZgotuj! AZgotuj!
AZgotuj

Kapusta włoska z wody a`la kal…

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

Bruschetta caponata, czyli chr…

Małgorzata Małgorzata
Codzienna kuchnia niecodzienna

Kukurydza z patelni

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

Tosty po włosku, czyli panini…

Kasia Kasia
Pełny talerz

Przepisy z tych kategorii

6

Lekka sałatka z sosem jogurtow…

kasandraa6 kasandraa6
Magia w kuchni

Koktajl relaksujący

Kulinarne pyszności Molki Kulinarne pyszności Molki
Kulinarne pyszności Molki

Risotto ze szparagami

poezja-smaku poezja-smaku
Poezja Smaku

Tarta z kremem jajecznym, pokr…

Olerek Olerek
ola-w-kuchni

3

Frittata ze szparagami szynka…

Laura Laura
Cafe Babilon

Tarta ze szparagami

Samantha Samantha
kulinarny blog samanthy