Pasta z łososia wędzonego

Pasta z łososia wędzonego

40 dag łososia wędzonego

1 mała cebula

3 jajka

2 łyżki majonezu

1 łyżeczka koncentratu pomidorowego

pieprz do smaku

Jajka ugotować na twardo. Cebulę i łososia pokroić na kawałki, przekręcić przez maszynkę. Ugotowane jajka drobno pokroić lub rozgnieść widelcem. Wszystkie składniki połączyć. Dodać 2 łyżki majonezu, łyżeczkę koncentratu pomidorowego i pieprz do smaku. Całość wymieszać.

Do przepisu nie dodałam soli, bo łosoś był wystarczająco słony.

 

Przepisy z tych kategorii

3

Pasta z wędzonego tuńczyka

trufla trufla
Trufla i jej kuchnia

Kurczak na żniwa

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog

Faszerowane pomidory

Ali Ali
Pieczenie chleba i inne przepisy

2

Kotlety mielone z ciecierzycą…

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

Domowe sandwicze

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

2

Ryż z jabłkami - moje comfort…

Wszędobylskie Wszędobylskie
Wszędobylskie

Przepisy z tych kategorii

Dorada po azjatycku

poezja-smaku poezja-smaku
Poezja Smaku

6

Łosoś zapiekany z czerwonym pe…

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog

3

Klopsiki z dorsza pieczone w p…

Nika Nika
Gotuj zdrowo!Guten Appetit

2

Dorsz w sosie pomidorowym

poezja-smaku poezja-smaku
Poezja Smaku

1

Sałatka nicejska z tuńczykiem…

Agatajot Agatajot
Kuchnia Agaty

6

Paprykarz z tuńczyka

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog