Pasta z łososia wędzonego

Pasta z łososia wędzonego

40 dag łososia wędzonego

1 mała cebula

3 jajka

2 łyżki majonezu

1 łyżeczka koncentratu pomidorowego

pieprz do smaku

Jajka ugotować na twardo. Cebulę i łososia pokroić na kawałki, przekręcić przez maszynkę. Ugotowane jajka drobno pokroić lub rozgnieść widelcem. Wszystkie składniki połączyć. Dodać 2 łyżki majonezu, łyżeczkę koncentratu pomidorowego i pieprz do smaku. Całość wymieszać.

Do przepisu nie dodałam soli, bo łosoś był wystarczająco słony.

 

Przepisy z tych kategorii

3

Pasta z wędzonego tuńczyka

trufla trufla
Trufla i jej kuchnia

Burgery z czerwonej soczewicy…

Agata Agata
Pensamientos en un plato

Parmigiana di melanzane, czyli…

Mirabelka Mirabelka
Mirabelkowy blog

Nadziewane patisony i kabaczki

kolorowo-torcikowo kolorowo-torcikowo
kolorowo-torcikowo

1

Sałatka z wątróbki i pomarańcz…

janiolka janiolka
Eksperyment sobotni

Leczo z cukinią / Courgette st…

Dzi Dzi
karmelowy

Przepisy z tych kategorii

Spring rollsy z warzywami

poezja-smaku poezja-smaku
Poezja Smaku

Pasta z fety i awokado

wiosenka27 wiosenka27
Eksplozja smaku

1

Pasta z tofu z suszonymi pomid…

ulcik ulcik
Kuchnia na wzgórzu

Sárgarépa-főzelék

Bożena Bożena
Moje domowe kucharzenie

3

Omlet z kukurydzą, boczkiem i…

burczymiwbrzuchu burczymiwbrzuchu
burczymiwbrzuchu

Pasta z bobu, bazylii, czosnku…

A'la kuchnia A'la kuchnia
A'LA KUCHNIA BLOG